Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Χωρίς Δημοτική Συγκοινωνία Η Ηλιούπολη – Αντιδράσεις Από Κατοίκους

Η δημοτική συγκοινωνία εξυπηρετούσε δεκάδες δημότες καθημερινά, σε όλη την Ηλιούπολη. Όπως φαίνεται, τα δρομολόγια έχουν σταματήσει εδώ και καιρό.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χωρίς Δημοτική Συγκοινωνία Η Ηλιούπολη – Αντιδράσεις Από Κατοίκους

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 19 είναι τα μηνύματα που έχουν φτάσει στο ilioupolinews.gr τους τελευταίους 2 μήνες για τη δημοτική συγκοινωνία, τα δρομολόγια της οποίας φαίνεται πως έχουν σταματήσει.

Η δημοτική συγκοινωνία, που καθιερώθηκε στην πόλη επί διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου, διέθετε 2 δρομολόγια -«Γραμμές» που εξυπηρετούσαν διαφορετικές γειτονιές της πόλης και κατέληγαν όλες σε σταθμούς μετρό. Τους τελευταίους μήνες, τα δρομολόγια φαίνεται πως έχουν σταματήσει, με τους κατοίκους να εκφράζουν αρκετές φορές απορία, έως και αγανάκτηση για τη διακοπή της δημοτικής συγκοινωνίας.

Χαρακτηριστικό είναι πως ενώ κάθε χρόνο, στις αρχές Αυγούστου ο Δήμος ανακοινώνει την προσωρινή παύση των δρομολογίων, φέτος κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς τα δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται εδώ και αρκετό καιρό. Συμπληρωματικά, με αφορμή το φεστιβάλ Ηλιούπολης, τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας εξυπηρετούσαν κάθε χρόνο όσους πολίτες ήθελαν να μεταβούν από το μετρό Ηλιούπολης στο θέατρο άλσους, ωστόσο φέτος κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ