Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Τεράστια Προσέλευση Για Την Στελέχωση Της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Κ20 Του Γ.Σ Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τεράστια Προσέλευση Για Την Στελέχωση Της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Κ20 Του Γ.Σ Ηλιούπολης

Εξαιρετικά μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των νέων ποδοσφαιριστών στο κάλεσμα του ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης για την στελέχωση του τμήματος Κ20.

Πάνω από 90 νέοι αθλητές συμμετείχαν στα δοκιμαστικά της Κ20, με τους ιθύνοντες των τμημάτων υποδομών να μένουν εξαιρετικά ευχαριστημένοι από την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που ήρθαν να δοκιμαστούν στην Ηλιούπολη. «Είμαστε αντιμέτωποι προ ευχάριστων εκπλήξεων, καθώς συγκεντρώσαμε πολύ ταλέντο αυτές τις ημέρες και θα πρέπει να διαλέξουμε τους καλύτερους των καλύτερων» δήλωσε χαρακτηριστικά στο ilioupolinews.gr ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών κ. Δημήτρης Σπυριδόπουλος.

Οι προσδοκίες για το Κ20 τμήμα του ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης είναι υψηλές τη φετινή σεζόν, με τους τον Διευθυντή της Ακαδημίας Γιώργο Γιαννόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή και προπονητή της Κ2 Δημήτρη Σπυριδόπουλο να έχουν θέσει στόχους για μια δυναμική πορεία στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ