Facebook Pixel

Δημοτικα

Δυναμική Συγκέντρωση Για Τον Γιώργο Χατζηδάκη Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δυναμική Συγκέντρωση Για Τον Γιώργο Χατζηδάκη Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ)

Δυναμικό «παρών» έδωσαν περίπου 700 Ηλιουπολίτες στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη στην Ηλιούπολη.

Οι πολίτες γέμισαν ασφυκτικά το δημοτικό αναψυκτήριο του άλσους «Δημήτρης Κιντής», με τις δύο αίθουσες να είναι πλήρεις από νωρίς, ενώ επιστρατεύτηκε και η τρίτη, υπαίθρια αίθουσα του αναψυκτήριου η οποία επίσης «πλημμύρισε» από κόσμο. Ο Δήμαρχος, στην τοποθέτηση του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, ενώ πραγματοποίησε μια σύντομη ανασκόπηση της μέχρι τώρα θητείας του, κάνοντας έναν άτυπο απολογισμό.

Αυτοκριτική Και Βολές Στην Αντιπολίτευση

Ο Γιώργος Χατζηδάκης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε τόσο στο έργο της διοίκησης στα 3,5 χρόνια της τρέχουσας θητείας αλλά και στα λάθη τα οποία έγιναν, κάνοντας μια άτυπη αυτοκριτική. «Ναι, κάναμε και λάθη και τα έχουμε ήδη διορθώσει» ανέφερε ο Δήμαρχος, συμπληρώνοντας «Κανένα όμως από τα λάθη μας δεν είναι μεγαλύτερο από το έργο που έχουμε κάνει», ενώ αναφέρθηκε σε σημαντικά έργα όπως η αναβάθμιση της συντριπτικής πλειονότητας των παιδικών χαρών στην πόλη. Όπως ό ίδιος επεσήμανε, η Ηλιούπολη σύντομα θα αλλάξει, καθώς η διοίκηση έχει εξασφαλίσει σημαντικούς πόρους από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για μεγάλα έργα πνοής που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της Ηλιούπολης.

Από την ομιλία του Δημάρχου δεν έλλειψαν και οι βολές προς την αντιπολίτευση, κατηγορώντας τις παρατάξεις για στείρο αντιπολιτευτικό λόγο στα μεγάλα ζητήματα του οδοφωτισμού και του δημοτικού κοιμητηρίου. «Δυστυχώς, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης καταψήφισαν τις προτάσεις μας για τον οδοφωτισμό και τη δημιουργία νέου κοιμητηρίου στην πόλη» ανέφερε ο Δήμαρχος, αφήνοντας αιχμές και για την εφαρμογή του συστήματος της απλής αναλογικής στην πράξη. Ωστόσο, δεσμέυθηκε πως την επόμενη θητεία «η διοίκηση θα επαναφέρει τα δύο θέματα και αυτή τη φορά θα δοθεί οριστική λύση στα χρόνια προβλήματα της γειτονιάς μας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Ηχηρές» Παρουσίες Με Διακομματικό Χαρακτήρα

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος και Χάρης Θεοχάρης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, Ραλλία Χρηστίδου και Γιάννης Μπαλάφας, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου, ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος, καθώς και οι πρώην Δήμαρχοι Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου και Θεόδωρος Γεωργάκης. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αναγνώστου, ευχαριστώντας τον δημόσια για την προσφορά του και αναφέροντας πως ο ίδιος τον έχει βοηθήσει στο θέμα της διεκδίκησης της δημοτικής περιουσίας στην πόλη.

Παράλληλα, έντονο ήταν το στοιχείο και του ΣΥΡΙΖΑ, αρκετά μέλη των τοπικών οργανώσεων του οποίου ήταν παρόντα στην εκδήλωση. Όσο για τον διοικητικό εταίρο του Δημάρχου, πρόεδρο του ΕΝΑΚ κύριο Πανταζόπουλο, με τα λεγόμενα του επισφράγισε εμμέσως τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Δήμαρχο, στον δρόμο προς τις εκλογές του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί πως κανένας από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης δεν ήταν παρών στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ