Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Ευσταθίου – Αραμπατζής Ξανά Σε Διάλογο Με Φόντο Τις Κάλπες Του Οκτωβρίου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ευσταθίου – Αραμπατζής Ξανά Σε Διάλογο Με Φόντο Τις Κάλπες Του Οκτωβρίου

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν το άνοιγμα ενός νέου κύκλου πολιτικών διαβουλεύσεων στην Ηλιούπολη μεταξύ Τάσου Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζή, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια που είχε λάβει χώρα πριν περίπου 1 χρόνο.

Οι δύο επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων στην Ηλιούπολη φαίνεται πως δέχονται ασφυκτικές πιέσεις από τα περιβάλλοντα τους να ξεκινήσουν τον διάλογο εκ νέου, από μηδενική βάση προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και οι δύο παρατάξεις να προχωρήσουν σε συμπόρευση στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Παρα το «ναυάγιο» στις διαδοχικές συνομιλίες τους τον περασμένο Απρίλιο, οι δύο έμπειροι αυτοδιοικητικοί φαίνεται πως σύντομα θα ξανακαθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου, καθώς γνωρίζουν πως μια πιθανή συνεργασία τους θα «εμβολίσει» οποιαδήποτε φημολογία και τα διάφορα σενάρια που διακινούνται για 3η «γαλάζια» υποψηφιότητα.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι δύο επικεφαλής βρέθηκαν σε κοινό τραπέζι, μετά την ψηφοφορία ανάδειξης νέου γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου. Μάλιστα, ο κ. Αραμπατζής υπερψήφισε τον δημοτικό σύμβουλο του κ. Ευσταθίου, Ανδρέα Τσουκαλά για τη θέση, γεγονός που ενισχύει τις φημες για επαναπροσέγγιση των δύο παρατάξεων.

80D17204 D7D8 4B13 BE35 B1631702670E Ηλιούπολη: Ευσταθίου - Αραμπατζής Ξανά Σε Διάλογο Με Φόντο Τις Κάλπες Του Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ