Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέα Αποχώρηση Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέα Αποχώρηση Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Άλλη μια αποχώρηση σημειώθηκε σήμερα από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη».

Πιο συγκεκριμένα, το στέλεχος της παράταξης και γνωστός τοπικός επιχειρηματίας Παντελής Φασόης παραιτήθηκε από τις θέσεις που κατείχε και από τον συνδυασμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η παράταξη του Βασίλη Βαλασόπουλου την οποία στήριζα επί 5 χρόνια δυστυχώς πήρε απρόσμενη κατεύθυνση, και η τύχη της οδεύει πλέον προς άγνωστες ατραπούς και αχαρτογράφητα νερά»

Ο γνωστός επιχειρηματίας, συμπληρώνει στην ανακοίνωση του: «Ήταν τιμή μου που ήμουν μέλος της παράταξής του Βασίλη Βαλασόπουλου, αλλά εκτιμώ ότι έφτασε η ώρα να αποχωρήσω. Παραμένω ενεργός και δηλώνω παρών στα τοπικά δρώμενα της Ηλιούπολης. Εύχομαι σε όλους τους συνοδοιπόρους μου καλή τύχη και δύναμη σε ότι επιλέξουν να κάνουν στα επόμενα βήματα τους».

O κ. Φασόης έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο ΚΑΦΑΔΗΛ και της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής και ήταν για χρόνια στο πλευρό του Βασίλη Βαλασόπουλου.

Πρόκειται για την 5η αποχώρηση μέσα σε λίγες εβδομάδες από την παράταξη της αντιπολίτευσης, καθώς έχουν ήδη αποχωρήσει οι Μαρίνος Μπασούρης, Αναστάσης Ζαννιάς, Άγγελος Δημητρόπουλος και Χριστίνα Σερέτη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ