Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Φωτογραφίες Από Τον Εορτασμό Του «ΟΧΙ» Στην Ηλιούπολη – Τα Μηνύματα Των Αιρετών

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Φωτογραφίες Από Τον Εορτασμό Του «ΟΧΙ» Στην Ηλιούπολη – Τα Μηνύματα Των Αιρετών

Με λαμπρότητα τιμήθηκε η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Ηλιούπολη, μετά απο 2 συναπτά έτη περιοριστικών μέτρων.

Ο κόσμος πλημμύρισε το κέντρο της πόλης, παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις μνήμης αλλά και τη μαθητική παρέλαση, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια αποχής από κάθε δημόσιο εορτασμό. Τα σχολεία της πόλης τίμησαν την ημέρα, παρελαύνοντας στην λεωφόρο Ειρήνης, παρουσία αιρετών.

Τα Μηνύματα Των Αιρετών

Τα δικά τους μηνύματα έδωσαν οι Αιρετοί της πόλης μας με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook o Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος και ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου, έδωσαν τα δικά τους εορταστικά μηνύματα τιμώντας την επέτειο του «ΟΧΙ».

«Η αντίσταση του ελληνικού λαού στην ξένη κατοχή σημάδεψε τη σύγχρονη ιστορία μας, διαμόρφωσε ιστορική συνείδηση και ακόμα και σήμερα συνεχίζει να μας εμπνέει στη διαμόρφωση αγωνιστικού χαρακτήρα και τρόπου ζωής, στη μάχη για τη ζωή και στον αγώνα για Ελευθερία, Ισότητα και Δημοκρατία» ανέφερε στην ανακοινωση του ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χατζηδάκης.

Από την πλευρά του, Ο Δημοτικός Σύμβουλος Στ. Ψυρρόπουλος επεσήμανε: « Ο λαός μας αντιστάθηκε όπως πάντα απέναντι στο άδικο, απέναντι στο φασισμό και το σωβινισμό, απέναντι σε κάθε μορφής βίας και επεκτατισμού. Γιατί όμως σήμερα γιορτάζουμε όχι μόνο τα 81 χρόνια του αλβανικού έπους και της αντίστασης αλλά και τα 200 χρόνια της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας; Τι προσφέρουν σήμερα για τον σύγχρονο Έλληνα πολίτη, αλλά και για τους λαούς των υπόλοιπων κρατών».

«Το μήνυμα του “ΟΧΙ” της 28ης Οκτωβρίου δηλαδή της Αντίστασης, της Αγωνιστικότητας, της Ομοψυχίας, της Συνοχής & της Αλληλεγγύης, είναι διαχρονικό και υπηρετεί το Συλλογικό Συμφέρον ! Χρόνια πολλά σε όλους & του χρόνου να γιορτάσουμε πάλι την εθνική μας εορτή!!» ευχήθηκε ο Τάσος Ευσταθίου.

Ο Δήμος Ηλιούπολης έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό από τις εορταστικές εκδηλώσεις:

Πηγή φωτογραφιών: Δήμος Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ