Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Το Παρασκήνιο Των Εορταστικών «Γαλάζιων» Συναντήσεων Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το Παρασκήνιο Των Εορταστικών «Γαλάζιων» Συναντήσεων Στην Ηλιούπολη

Αφορμή για συναντήσεις και για ανοικτή συζήτηση, άνευ «παρωπίδων» στάθηκε ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στην Ηλιούπολη, με τα δύο «στρατόπεδα» της κεντροδεξιάς παράταξης να έρχονται κοντά και να μιλάνε πλέον ανοιχτά για την επόμενη ημέρα και τις εξελίξεις στην πόλη.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό καφέ της λεωφόρου Ειρήνης, όπου βρέθηκε μεγάλη μερίδα των τοπικών στελεχών της ΝΔ, λίγες ημέρες μάλιστα μετά τις εκλογές των τοπικών οργανώσεων. Οι Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής συζήτησαν για αρκετή ώρα, με τον πρώτο να απαντά στις παραινέσεις των τοπικών στελεχών για κοινή κάθοδο στις εκλογές: «Αυτό θα το αποφασίσω εγώ με τον Αραμπατζής και κανένας εξωθεσμικός παράγοντας», βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους γύρω απο την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί.

Κοινό Γεύμα Με «Καρφιά»

Τον καφέ, όπως ήταν φυσικό, διαδέχτηκε γεύμα σε μαγαζί στην κάτω Ηλιούπολη. Εκεί βρέθηκαν σημαντικά «γαλάζια» στελέχη όπως ο Θανάσης Αθανασίου, ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος, ο Στάθης Ευσταθόπουλος και άλλοι, ενώ παρών ήταν και ο Τάσος Ευσταθίου, που έφτασε αργοπορημένος. Όταν ο συνδετημόνας αρχιμανδρίτης Σεραφειμ Δημητρίου ξεκίνησε δειλά-δειλά την «προεκλογική» κουβέντα, ένας εκ των νεοδημοκρατών ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εάν το κόμμα επιλέξει μεταξύ των 2, θα στηρίξει σίγουρα τον Αραμπατζή». Η συγκεκριμένη ατάκα έφερε μούδιασμα σε αρκετούς στο τραπέζι, καθώς το συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ δεν έχει τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τον κ. Αραμπατζή, ωστόσο έκανε σαφείς τις προθέσεις τόσο του ίδιου όσο και μεγάλης μερίδας των νεοδημοκρατών στην Ηλιούπολη σχετικά με το προεκλογικό σκηνικό που διαμορφώνεται σταδιακά.

Η Υποψήφια Δήμαρχος

Έτερο κεντροδεξιό στέλεχος, ωστόσο, απαντώντας στο δίλημμα «Αραμπατζής – Ευσταθίου» επέλεξε τον τρίτο δρόμο. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας γυναικείας υποψηφιότητας στην Ηλιούπολη, προερχόμενης από τον κεντροδεξιό χώρο. Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα, με πλούσια εμπειρία και παραστάσεις στον ιδιωτικό τομέα, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κύκλο της.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ