Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αθανασίου: «Ο Δήμαρχος Οφείλει Εξηγήσεις Στις Γυναίκες Της Ηλιούπολης»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αθανασίου: «Ο Δήμαρχος Οφείλει Εξηγήσεις Στις Γυναίκες Της Ηλιούπολης»

Παρέμβαση με την οποία ζητά εξηγήσεις στον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ πραγματοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Θανάσης Αθανασίου.

Ο 30άρης αιρετός με την παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω» με ανάρτηση του αντιδρά στο γεγονός πως ο Δήμος παραχώρησε δημοτικές εγκαταστάσεις για τα γυρίσματα τηλεοπτικού ριάλιτι που έχει εγείρει αντιδράσεις απο γυναικείες οργανώσεις πανελλαδικά.

Στην παρέμβαση του ο κ. Αθανασίου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Έμεινα εμβρόντητος όταν πληροφορήθηκα πως ο Δήμος Ηλιούπολης μέσω του ΠΑΟΔΗΛ παραχώρησε δημοτικούς αθλητικούς χώρους για γυρίσματα τηλεοπτικού προγράμματος που εξώφθαλμα υποβαθμίζει και υποτιμά το γυναικείο φύλο. Την ίδια στιγμή δεκάδες σωματεία γυναικών ανά τη χώρα ζητούν επίσημα τη διακοπή του προγράμματος με δημόσιο ψήφισμα. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ και ο Δήμαρχος οφείλουν εξηγήσεις πρώτα στις γυναίκες της πόλης και μετά στο δημοτικό συμβούλιο».

Σημειώνεται πως κατά της συγκεκριμένης παραγωγής, έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες υπογραφές σε διαδικτυακό ψήφισμα το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η εκπομπή αναπαράγει σεξιστικά στερεότυπα, υποβιβάζει την γυναίκα, προωθεί τον ανταγωνισμό και την επιθετικότητα ανάμεσα στις ομόφυλες, ενδυναμώνει την ιδέα του κυρίαρχου αρσενικού, προσβάλλει κάθε έννοια ισότητας των φύλων».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ