Facebook Pixel

Δημοτικα

Aπάντηση Ανεξάρτητων Σε Βαλασόπουλο: «Δεν Δεχόμαστε Νουθεσίες Από Εκείνον Που Εγκατέλειψε Πρώτος Το Καράβι»

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα με αφορμή την ανακοίνωση του τέως Δημάρχου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Aπάντηση Ανεξάρτητων Σε Βαλασόπουλο: «Δεν Δεχόμαστε Νουθεσίες Από Εκείνον Που Εγκατέλειψε Πρώτος Το Καράβι»

Βολές κατά του πρώην Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου εξαπολύουν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Γιαννόπουλος, Θέμης Γιαννόπουλος Κώστας Καλούδης, Ηλίας Πανταζόπουλος και Ιωάννα Σκλαβενίτη.

Με αφορμή τις αιχμές που είχε αφήσει στην προχθεσινή του επιστολή ο κ. Βαλασόπουλος για τους δημοτικούς συμβούλους που αποχώρησαν από την παράταξη του, οι αιρετοί απαντούν στις αιτιάσεις, καλώντας τον τέως δήμαρχο να κάνει αυτοκριτική και «να αφήσει τις νουθεσίες».

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που αποχώρησαν από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», με κοινή γραπτή τους δήλωση που απέστειλαν στο ilioupolinews, κατηγορούν τον Βασίλη Βαλασόπουλο για τη μετεκλογική στάση του, αναφέρoντας χαρακτηριστικά:

«Πριν καν στεγνώσει το μελάνι των αποτελεσμάτων, των δημοτικών εκλογών, ουσιαστικά αποχώρησε από δήμαρχος της πόλης μας, αφήνοντάς την στην τύχη της και ακόμη πιο προσβλητικά για όλους μας στις 28 Αυγούστου 2019 αρνήθηκε να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος και κατά συνέπεια να είναι επικεφαλής της δημοτικής ομάδας», ενώ τον κατηγορούν πως ήταν ο πρώτος που «εγκατέλειψε το καράβι επειδή δεν άντεξε την ήττα».

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή των δημοτικών συμβούλων:

Σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση του πρώην δημάρχου κ. Βαλασόπουλου και σε ότι μας αφορά, υπενθυμίζουμε τα εξής:

Πριν καν στεγνώσει το μελάνι των αποτελεσμάτων, των δημοτικών εκλογών, ουσιαστικά αποχώρησε από δήμαρχος της πόλης μας, αφήνοντάς την στην τύχη της και ακόμη πιο προσβλητικά για όλους μας στις 28 Αυγούστου 2019 αρνήθηκε να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος και κατά συνέπεια να είναι επικεφαλής της δημοτικής ομάδας.
Όταν ο καπετάνιος εγκαταλείπει πρώτος το καράβι επειδή «δεν άντεξε την ήττα», δεν δικαιούται να δίνει «νουθεσίες» σ’ εμάς που, χωρίς ανώφελους εγωισμούς, χωρίς να διαπραγματευτούμε θέσεις και αξιώματα, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το καλό της πόλης και ακόμα περισσότερο να μας προσάπτει μομφές.

Όλοι εμείς που ανεξαρτητοποιηθήκαμε από την παράταξη, δεν είμαστε αγέλη ζώων. Ο καθένας μας για διαφορετικούς λόγους και με την δική του πολιτική ματιά, βλέπει τα πράγματα και ανάλογα υποστηρίζει το έργο μιας δημοτικής αρχής.

Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ είναι υποχρέωση όλων μας και εμείς ήδη την έχουμε κάνει, όπως επίσης είναι δικαίωμά μας και η ΚΡΙΤΙΚΗ, για ότι έχει συμβεί και ότι συμβαίνει.

Η ιστορία μας έκρινε και θα συνεχίσει να μας κρίνει όλους.

Οι ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Γιαννόπουλος Γεώργιος,
Γιαννόπουλος Θεμιστοκλής,
Καλούδης Κωνσταντίνος,
Πανταζόπουλος Ηλίας,
Σκλαβενίτη Ιωάννα

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ