Facebook Pixel

Δημοτικα

Χατζηδάκης: «O Βαλασόπουλος Μεταφράζει Κατά Το Δοκούν Την Απόφαση Της Δικαιοσύνης – Η Ιστορία Τον Ξεπέρασε Οριστικά»

Aποκλειστικές δηλώσεις του Δημάρχου στο ilioupolinews – Απαντά στην ανακοίνωση Βαλασόπουλου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χατζηδάκης: «O Βαλασόπουλος Μεταφράζει Κατά Το Δοκούν Την Απόφαση Της Δικαιοσύνης – Η Ιστορία Τον Ξεπέρασε Οριστικά»

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο ilioupolinews.gr προέβη ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, απαντώντας στις αιχμές που άφησε ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος μέσω ανακοίνωσης του.

Ο πρώην Δήμαρχος, εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο ανέφερε πως η δικαιοσύνη τον δικαίωσε οριστικά για τις καταγγελίες του κ. Χατζηδάκη περί «έκνομων ενεργειών» το 2018, παραπέμποντας την υπόθεση στο αρχείο. Το ilioupolinews.gr ζήτησε από την πλευρά του Δημάρχου την δική του οπτική και απάντηση επί του ζητήματος, με τον κ. Χατζηδάκη να προβαίνει σε γραπτή δήλωση.

Ο Δήμαρχος κατηγορεί τον κ. Βαλασόπουλο για «κατά το δοκούν χρήση της απόφασης», αναφέροντας πως κανένα από τα πραγματικά γεγονότα που αναφέρονταν στις καταγγελίες μας και καμία από τις μαρτυρίες των υπηρεσιακών παραγόντων δεν αμφισβητήθηκαν κατά την προανάκριση».

Ο κ. Χατζηδάκης εξαπολύει βολές κατά του πρώην Δημάρχου, καλώντας τον να «αναλάβει επιτέλους τις πολιτικές του ευθύνες για την εκλογική του ήττα στις Δημοτικές εκλογές αλλά και για την ουσιαστική διάλυση της παράταξής».

Ολόκληρη η γραπτή δήλωση του κ. Χατζηδάκη έχει ως εξής:

Η αλήθεια, όπως και το φως, τυφλώνει!

Με χθεσινή του δήλωση ο πρώην δήμαρχος “πανηγυρίζει” γιατί τέθηκαν στο αρχείο οι επώνυμες καταγγελίες μας για έκνομες συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής του θητείας αναφορικά με τους διαγωνισμούς της προμήθειας κάδων απορριμμάτων και της βελτίωσης-αναβάθμισης του Δημοτικού φωτισμού. Δύο διαγωνισμοί συνολικού ύψους άνω των 4 εκατ. Ευρώ που δρομολογήθηκαν να εκτελεστούν πριν από τις Δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο κ. Βαλασόπουλος όμως χρησιμοποιεί το πόρισμα του Εισαγγελέα Πρωτοδικών κατά το δοκούν αποσιωπώντας την απόφαση της Δικαιοσύνης να θέσει στο αρχείο την υπόθεση με το σκεπτικό ότι “δεν προέκυψε ζημία του Δήμου λόγω της ματαίωσης των διαγωνισμών”. Προφανώς και γνωρίζει πολύ καλά πως δεν προέκυψε ζημία του Δήμου γιατί οι διαγωνισμοί τελικά ματαιώθηκαν με απόφαση και εισήγηση του τότε Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και Νυν Δημάρχου της πόλης μας. Όπως επίσης γνωρίζει πολύ καλά πως κανένα από τα πραγματικά γεγονότα που αναφέρονταν στις καταγγελίες μας και καμία από τις μαρτυρίες των υπηρεσιακών παραγόντων δεν αμφισβητήθηκαν κατά την προανάκριση.

Ας μην ματαιοπονεί λοιπόν ο πρώην δήμαρχος ότι θα ξαναγράψει την πρόσφατη ιστορία στο Δήμο μας και ας μην υποτιμά άλλο τη μνήμη και την κρίση του λαού της Ηλιούπολης. Ας αναλάβει επιτέλους τις πολιτικές του ευθύνες για την εκλογική του ήττα στις Δημοτικές εκλογές αλλά και για την ουσιαστική διάλυση της παράταξής του και ας αποδεχτεί τη σκληρή, γι’ αυτόν πραγματικότητα, ότι, η ιστορία τον ξεπέρασε οριστικά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ