Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

Το Φροντιστήριο M.E «Κυρίτσης» Εγγυάται Την Σωστή Προετοιμασία & Ενίσχυση Των Μαθητών

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το Φροντιστήριο M.E «Κυρίτσης» Εγγυάται Την Σωστή Προετοιμασία & Ενίσχυση Των Μαθητών

Με το πέρασμα των χρόνων, οι απαιτήσεις των σχολικών μαθημάτων γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Ειδικά στις τελευταίες τάξεις του Λυκείου, οι μαθητές χρειάζονται μια σωστή καθοδήγηση και προετοιμασία, προκειμένου να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις.

Στην Ηλιούπολη, το Φροντιστήριο Μ.Ε «ΚΥΡΙΤΣΗΣ», εδώ και χρόνια, παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε γενιές μαθητών, εξασφαλίζοντάς τους την απαιτούμενη γνώση και εξάσκηση ώστε να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία της ζωής τους, που είναι οι πανελλαδικές εξετάσεις.

5+1 Λόγοι Για Να Επιλέξετε Το Φροντιστήριο Μ.Ε «ΚΥΡΙΤΣΗΣ»

1. Εξατομικευμένη Εκπαίδευση

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Φροντιστηρίου Μ.Ε «ΚΥΡΙΤΣΗΣ» είναι η εξατομικευμένη εκπαίδευση που μπορεί να παρέχει στους μαθητές. Το φροντιστήριο προσφέρει τη δυνατότητα ολιγομελών τμημάτων ή και ακόμα εξατομικευμένου μαθήματος σε μαθητές, ενώ έχοντας προτεραιότητα τη «χημεία» μεταξύ μαθητή και διδάσκοντος, δίνει τη δυνατότητα επιλογής καθηγητή για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα στις επιδόσεις των μαθητών.

To φροντιστήριο, παρέχει επίσης τη δυνατότητα καθημερινής δίωρης μελέτης σε μαθητές γυμνασίου, αλλά και στοχευμένη κάλυψη κενών σε μαθητές των τελευταίων τάξεων του δημοτικού, μέσω τριμελών τμημάτων.

1 Το Φροντιστήριο M.E «Κυρίτσης» Εγγυάται Την Σωστή Προετοιμασία & Ενίσχυση Των Μαθητών

2. Διαρκής Εξάσκηση Και Προσομοίωση Εξετάσεων

Κεντρικός πυλώνας της προετοιμασίας των μαθητών, είναι η εξοικείωσή τους με το περιβάλλον των εξετάσεων και η διαρκής επαφή τους με ασκήσεις πολλών ειδών και κλιμακούμενης πολυπλοκότητας. Το φροντιστήριο διοργανώνει κάθε χρόνο εξετάσεις προσομοίωσης πανελλαδικών εξετάσεων, πριν τις κανονικές εξετάσεις, με πλήρη εφαρμογή της διαδικασίας, ενώ τα γραπτά ελέγχονται από ανεξάρτητους αξιολογητές, ώστε να υπάρχει πλήρης αντιστοίχηση με τις εξετάσεις.

Στόχος της στρατηγικής αυτής είναι οι μαθητές, μέσα από την τριβή με διαρκείς προσομοιωτικές εξετάσεις, να απαλλαγούν από κάθε άγχος την κρίσιμη ώρα των εξετάσεων, αποδίδοντας έτσι τα μέγιστα στην κατάλληλη ώρα. Χαρακτηριστικό της οργάνωσης του φροντιστηρίου είναι πως δημοσιεύονται δωρεάν προτεινόμενα θέματα για όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, με τους μαθητές να έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν κατάλληλα έχοντας ελεύθερη πρόσβαση σε αυτά.

2 1 Το Φροντιστήριο M.E «Κυρίτσης» Εγγυάται Την Σωστή Προετοιμασία & Ενίσχυση Των Μαθητών

3. Ειδικές Εκδόσεις Για Τους Μαθητές

Οι μαθητές και οι διδάσκοντες του φροντιστηρίου δεν εξαντλούνται στην ύλη των σχολικών εγχειριδίων. Αντίθετα, το φροντιστήριο έχει μεριμνήσει για τη δημιουργία ειδικών εκδόσεων, τα οποία βοηθούν τους μαθητές να έρθουν σε επαφή με πιο απαιτητικές ασκήσεις, παρέχοντάς τους εξαιρετικά υψηλής ποιότητας προετοιμασία για οποισαδήποτε δυσκολίας άσκηση αντιμετωπίσουν στις εξετάσεις. Τα βιβλία είναι γραμμένα από καθηγητές και είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνουν τη διαδικασία κατανόησης και μάθησης.

3 Το Φροντιστήριο M.E «Κυρίτσης» Εγγυάται Την Σωστή Προετοιμασία & Ενίσχυση Των Μαθητών

4. Εξαιρετικά Ανταγωνιστικά Δίδακτρα

Θα μπορούσε κανείς να εικάσει πως η εξειδίκευση των υπηρεσιών που προσφέρει το φροντιστήριο θα απαιτεί και αντίστοιχα δίδακτρα. Αντίθετα από αυτή τη λογική, το φροντιστήριο προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές στα δίδακτρα, ενώ παρέχει πολύ σημαντικά κίνητρα και εκπτώσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως εφαρμόζεται ειδική πολιτική διδάκτρων για αδέρφια, ενώ για τους μαθητές του φροντιστηρίου που συστήνουν το φροντιστήριο σε φίλους τους, εφαρμόζεται 5% έκπτωση.

4 Το Φροντιστήριο M.E «Κυρίτσης» Εγγυάται Την Σωστή Προετοιμασία & Ενίσχυση Των Μαθητών

5. Διαρκής Ενημέρωση & Εξέλιξη

Το Φροντιστήριο Μ.Ε «ΚΥΡΙΤΣΗΣ» φροντίζει όχι μόνο για τη σωστή προετοιμασία των μαθητών, αλλά και για τη διαρκή ενημέρωση των γονέων. «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει άμεση επαφή τόσο με τους μαθητές όσο και με τους κηδεμόνες για την ενημέρωση της προόδου αλλά κυρίως για να υπάρχει το αίσθημα της κοινής πορείας και του αισθήματος εμπιστοσύνης και στα τρια μέρη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης και διευθυντής του φροντιστηρίου κ. Νίκος Κυρίτσης.

Μάλιστα, το φροντιστήριο, διεξάγει κάθε χρόνο δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για τους εγγεγραμμένους μαθητές του, σε συνεργασία με την εταιρία επαγγελματικού προσανατολισμού Orientum, παρέχοντας παράλληλα πλήρη εξατομικευμένη ενημέρωση για σχολές και τις επιλογές σχολών.

DSC7826 Το Φροντιστήριο M.E «Κυρίτσης» Εγγυάται Την Σωστή Προετοιμασία & Ενίσχυση Των Μαθητών

6. Προσαρμογή Στις Απαιτήσεις Των Καιρών

Καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας, το φροντιστήριο εφάρμοσε αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ προσαρμόστηκε ταυτόχρονα στις νέες διδακτικές ανάγκες. Έτσι, έχει δημιουργήσει τη δυνατότητα διαδικτυακών μαθημάτων, δίνοντας τη ευκαιρία σε όλους τους μαθητές να μην χάσουν την προετοιμασία τους ακόμα και αν δεν μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά.

frontistirio kyritsis 06 Το Φροντιστήριο M.E «Κυρίτσης» Εγγυάται Την Σωστή Προετοιμασία & Ενίσχυση Των Μαθητών

Όπως επισημαίνει ο κ. Νίκος Κυρίτσης «βασικός μας στόχος είναι οι μαθητές να μην είναι απλά δέκτες, αλλά μια διαδικασία αμφίδρομης μάθησης, που προσφέρει στους σπουδαστές ουσιαστική γνώση και όχι απλά στείρα αποστήθιση»

DSC7903 Το Φροντιστήριο M.E «Κυρίτσης» Εγγυάται Την Σωστή Προετοιμασία & Ενίσχυση Των Μαθητών
Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής του φροντιστηρίου, κ. Νίκος Κυρίτσης.
macbook

Φροντιστήριο Μ.Ε «ΚΥΡΙΤΣΗΣ»

Λεωφ. Κυπρίων Ηρώων 42B, Ηλιούπολη 

21 0995 5524 | info@kyritsis-education.gr

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ