Facebook Pixel

Δημοτικα

Βαλασόπουλος: «Στο Αρχείο Οι Καταγγελίες Χατζηδάκη Για Έκνομες Ενέργειες Το 2018»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βαλασόπουλος: «Στο Αρχείο Οι Καταγγελίες Χατζηδάκη Για Έκνομες Ενέργειες Το 2018»

Την δικαίωση του απέναντι στις καταγγελίες του νυν Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη σχετικά με τις καταγγελίες περί έκνομων ενεργειών ανακοίνωσε με δελτίο τύπου ο τέως Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος.

Μια μία εκτενή ανακοίνωση του, ο πρώην Δήμαρχος αναφέρει πως «Δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις τέλεσης της αποδιδόμενης αξιόποινης πράξης, γι΄ αυτό και αποφασίστηκε να μην ασκηθεί καμία ποινική δίωξη και η σχετική προκαταρκτική δικογραφία να τεθεί στο αρχείο». Μάλιστα ο κ. Βαλασόπουλος χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς του κ. Χατζηδάκη «ψευδείς» κατηγορώντας τον για «διαστρεύλωση της αλήθειας» και «αποπροσανατολισμό των ψηφοφόρων».

Αιχμές Προς Τους Δημοτικούς Συμβούλους Που Ανεξαρτητοποιήθηκαν

Απευθυνόμενος προς τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης που ανεξαρτητοποίηθηκαν και στήριξαν τη δημοτική αρχή, ο κ. Βαλασόπουλος τους καλεί για «αυτοκριτική», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μετά την πλήρη αθώωσή μου θα ήθελα να απευθυνθώ στους Δημοτικούς Συμβούλους που διέσπασαν την Παράταξη, στους ανθρώπους που με έμμεσο ή άμεσο τρόπο στήριξαν τον κ. Χατζηδάκη, καθώς και στους σήμερα ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους, που όμως εκλέχθηκαν με τις ψήφους της Παράταξης και στηρίζουν είτε άμεσα (παίρνοντας θέση εξουσίας στο Δήμο) είτε έμμεσα με τη ψήφο τους τη σημερινή Δημοτική Αρχή, να κάνουν την αυτοκριτική τους».

Η Πόλη Μας Βιώνει Εγκατάλλειψη

«Η πόλη μας δυστυχώς τρία χρόνια τώρα βιώνει την εγκατάλειψη, την παντελή ανυπαρξία έργου, από μια Δημοτική Αρχή, που δε δίστασε να με κατασυκοφαντήσει για να πετύχει τους στόχους της. Θα τους κρίνει η ιστορία, η δικαιοσύνη και μάλιστα σύντομα εάν δεν φυγοδικήσει, όπως πράττει τελευταία, και βέβαια οι πολίτες στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές», καταλήγει ο πρώην Δήμαρχος.

Διαβάστε εδώ την απαλλακτική διάταξη από την εισαγγελία εφετών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ