Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Ηλιούπολη: Το Παρασκήνιο Μιας «Πράσινης» Συνάντησης Και Η «Νέα Μεταγραφή» Του Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Το Παρασκήνιο Μιας «Πράσινης» Συνάντησης Και Η «Νέα Μεταγραφή» Του Δημάρχου

Μια νέα προσθήκη φαίνεται πως θα υπάρξει τους επόμενους μήνες στο διοικητικό σχήμα του Δήμου Ηλιούπολης, με τον Δήμαρχο να «ψαρεύει» αυτή τη φορά από τη δεξαμενή των ανεξάρτητων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ilioupolinews.gr, πριν λίγες ημέρες ο Δήμαρχος πραγματοποίησε «πράσινη» μάζωξη στους ΠΑΣΟΚογενείς του ψηφοδελτίου του, προκειμένου να συζητηθούν τα των εσοκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ στις 8 Μαίου. Στην κλειστή παραταξιακή συνάντηση συμμετείχε ανεξάρτητο μέλος του δημοτικού συμβουλίου το οποίο φαίνεται πως οδεύει και επίσημα προς την παράταξη Χατζηδάκη στον επόμενο «ανασχηματισμό».

Η Ατάκα-Φωτιά

Το ευτράπελο που προκάλεσε χαμόγελα σε αρκετούς από τους παρευρισκόμενους προήλθε από πάλαι ποτέ στενό συνεργάτη του Γιώργου Χατζηδάκη, ο οποίος φαίνεται να είπε «Γιώργο, ελπίζω να μην είσαι και σε αυτή τη διαδικασία Αριστήνδην σύνεδρος». Αρκετοί παρευρισκόμενοι στα πηγαδάκια έκαναν λόγο για «δηκτικό» σχόλιο, το οποίο είναι χαρακτηριστικό της απόστασης που έχουν αναπτύξει οι δύο άνδρες μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό. Πάντως, το σχόλιο, φαίνεται πως προκάλεσε το γέλιο του Δημάρχου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ