Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αποχώρησε Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Ο Ηλίας Πανταζόπουλος

Άλλη μια ηχηρή αποχώρηση από την παράταξη του πρώην Δημάρχου.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αποχώρησε Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Ο Ηλίας Πανταζόπουλος

Αποχωρήσεων συνέχεια από την παράταξη του πρώην Δημάρχου Ηλιούπολης, καθώς παρελθόν αποτελεί τόσο από την παράταξη όσο και από τη δημοτική ομάδα ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηλίας Πανταζόπουλος.

Ο κ. Πανταζόπουλος είναι ο 5ος κατά σειρά δημοτικός σύμβουλος που αποχωρεί από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», μετά τους Κώστα Καλούδη, Τζάνα Σκλαβενίτη, Γιώργο Γιαννόπουλο και Θέμη Γιαννόπουλο. Η παράταξη του πρώην δημάρχου παραπαίει, μην έχοντας πλέον καμία ελπίδα ανάκαμψης. Μάλιστα, υπάρχουν φήμες και για νέες αποχωρήσεις, με τον Βασίλη Βαλασόπουλο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα απογοητευμένα στελέχη του.

Ο Ηλίας Πανταζόπουλος είναι ένα από τα πλέον αξιοσέβαστα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, με τις παρεμβάσεις του να είναι πάντοτε καίριες και ουσιαστικές, ενώ έχει μακρά εμπειρία ως πρόεδρος του συμβουλίου όσο και ως προσωρινός επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της πρώην -πλέον- παράταξης του.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ