Facebook Pixel

Δημοτικα

Ανοικτή Συνέλευση Για Το Ζήτημα Του ΚΥΤ Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανοικτή Συνέλευση Για Το Ζήτημα Του ΚΥΤ Ηλιούπολης

Ανοικτή συνέλευση στην οποία θα συζητηθούν οι πρόσφατες εξελίξεις για το ΚΥΤ Ηλιούπολης διοργανώνει η πρωτοβουλία «Ανοικτό Κύκλωμα Ηλιούπολης».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «Δεδομένης της πρόσφατης απόφασης του ΣτΕ η οποία εγκρίνει την αναβάθμιση του ΚΥΤ Ηλιούπολης-Αργυρούπολης σε 400 kV μέσω του σχεδίου για το νέο Π.Δ. για τον Υμηττό, λαμβάνουμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε την τοπική κοινωνία και τοπικούς φορείς σε μία ανοιχτή συνέλευση για να συζητηθούν οι νέες εξελίξεις».

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα του ΚΥΤ παρενέβη και ο Δημήτρης Ευαγγέλου με άρθρο του στο ilioupolinews, ζητώντας την άμεση λήψη πρωτοβουλιών για την απομάκρυνση του ΚΥΤ από την Ηλιούπολη, ενώ το θέμα θα συζητηθεί και στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης.

Η συνέλευση του «ανοικτού κυκλώματος» θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 22/11 στις 19:00 στο δημοτικό αναψυκτήριο άλσους «Δημήτρης Κιντής».

Μπορείτε να διαβάσετε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΚΥΤ εδώ, και ένα πλήρες ιστορικό, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ