Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παρουσία Αιρετών Το Πρώτο Κουδούνι Των Σχολείων Στην Ηλιούπολη

Ξεκίνησε η σχολική χρονιά στα σχολεία της Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Παρουσία Αιρετών Το Πρώτο Κουδούνι Των Σχολείων Στην Ηλιούπολη

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκίνησε στην Ηλιούπολη, με χιλιάδες μαθητές να μαζεύονται στα προαύλια των σχολείων για τον καθιερωμένο αγιασμό.

Στα σχολεία της πόλης βρέθηκαν οι αιρετοί του Δήμου Ηλιούπολης, οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγιασμό και ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά σε παλιούς και νέους μαθητές.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, μαζί με τον Χρήστο Κοκοτίνη βρέθηκαν στον Αγιασμό του 1ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο και τόνισε πως θα η νέα διοίκηση θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων και τη λύση οποιωνδήποτε προβλημάτων προκύψουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. O κ. Χατζηδάκης βρέθηκε επίσης στον 3ο Δημοτικό σχολείο καθώς επίσης και στο 1ο ΕΠΑΛ, μαζί με την επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τασία Τσατσούλη.

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω” Γαβριήλ Αραμπατζής, ενώ ο Θανάσης Αθανασίου και ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Σταύρος Γεωργάκης, ενώ από την παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη” o Στάθης Ψυρρόπουλος επισκέφθηκε το 2ο Λύκειο Ηλιούπολης, ο Μαρίνος Μπασούρης τα εκπαιδευτήρια “Θεομήτωρ”, ο Αναστάσης Ζαννιάς στο 8ο Νηπιαγωγείο, ο Γιώργος Γιαννόπουλος το 1ο ΕΠΑΛ ενώ ο Χρήστος Καλαρρύτης και ο Κώστας Καλούδης βρέθηκαν στο 7ο Δημοτικό και 6ο Δημοτικό, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ