Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Xατζηδάκης: «Θα Μπορούσα Να Συνεργαστώ Με Την Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Άνοιγμα προς την παράταξη από την οποία αποχώρησε με βαριές κατηγορίες, έκανε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Xατζηδάκης: «Θα Μπορούσα Να Συνεργαστώ Με Την Παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους 13 δημοτικούς συμβούλους της παλιάς του παράταξης άφησε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γ. Χατζηδάκης.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα “Παλμός της Γλυφάδας”, ο κ. Χατζηδάκης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με την παράταξη “Πρώτα Η Ηλιούπολη”, από την οποία αποχώρησε 1 χρόνο πριν, κατηγορώντας τον επικεφαλής και στελέχη της για έκνομες ενέργειες. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ηλιούπολης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω κάνει ήδη επαφή με όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων, πλην του νυν Δημάρχου ο οποίος παραιτήθηκε και από δημοτικός σύμβουλος και δε θα είναι μέλος στη νέα θητεία. Προεκλογικά, είχα δεσμευτεί και δημόσια ότι επειδή μας χωρίζουν πολλά και στον τρόπο αντίληψης και διοίκησης γι’ αυτό το λόγο και δεν υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας την επόμενη ημέρα, τουλάχιστον όσο εκείνος ήταν επικεφαλής και ως αντίληψη πολιτική. Από κει και πέρα, είμαι διατεθειμένος και ανοιχτός και στους 13 δημοτικούς συμβούλους που έχει αυτή η παράταξη στην πορεία των ετών να συνεργαστούμε».

Προτεραιότητα Η Καθαριότητα

Η συνέντευξη έδωσε πολλές ειδήσεις και παρουσίασε τις προθέσεις της νέας διοίκησης για μια σειρά από κρίσιμους τομείς της πόλης. Ένας από αυτός είναι η καθαριότητα, στην οποία ο Δήμαρχος εξήγγειλε πως ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές, που θα κάνουν την καθαριότητα της πόλης πράξη, μετά από “ένα μεγάλο διάστημα απραξίας”, όπως ανέφερε.

Συνεργασίες Σε Βάθος 4ετίας

“Ζήτησα από όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων να είναι αντιδήμαρχοι” δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης, χωρίς ωστόσο να λάβει θετική ανταπόκριση από κάποιον. Ωστόσο, στόχος του, όπως παραδέχεται, είναι η σύγκλιση μέσω συμμετοχής των παρατάξεων στη διοίκηση των νομικών προσώπων του Δήμου, χωρίς ωστόσο να αποκλείει και τις συμπράξεις.

Τι Θα Γίνει Με Τα Μεγάλα Έργα

Αποτελεί δέσμευση του κ. Χατζηδάκη η δημιουργία πολιτιστικού κέντρου στο οικόπεδο της πλατείας του ΙΚΑ, όπως άλλωστε ανέφερε και στη συνέντευξη. Για το κρίσιμο ζήτημα της υπόγειας αστικής σήραγγας  ο νέος Δήμαρχος τονίζει πως το έργο είναι ανώριμο και βρίσκεται απλά σε στάδιο συζητήσεων, τονίζοντας ωστόσο πως πρέπει να βρεθεί άμεσα μια λύση για την Πόλη, προκειμένου να απαλλαγεί από το κυκλοφοριακό κομφούζιο της λεωφόρου Κατεχάκη. Όσο για το δημοτικό κοιμητήριο, παραδέχθηκε πως το ήδη υπάρχον είναι υπερκορεσμένο και τάχθηκε υπερ της λύσης ενός διαδημοτικού κοιμητηρίου, χωρίς ωστόσο θέτει στο τραπέζι κάποια συγκεκριμένη πρόταση.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον Παλμό της Γλυφάδας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ