Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μια Πλατφόρμα Ελέγχου Των Προεκλογικών Υποσχεσεων Της Νέας Δημοτικής Αρχής Στην Ηλιουπολη

Ενα ψηφιακό παρατηρητήριο προεκλογικών υποσχέσεων από το ilioupolinews.gr

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Μια Πλατφόρμα Ελέγχου Των Προεκλογικών Υποσχεσεων Της Νέας Δημοτικής Αρχής Στην Ηλιουπολη

Όσο οι τοπικές κοινωνίες μεγαλώνουν και η τοπική αυτοδιοίκηση επιφορτίζεται με περισσότερες αρμοδιότητες, όλο της τόσο μεγαλύτερη γινεται η ανάγκη λογοδοσίας και διαφάνειας στα πεπραγμένα των δημοτικών αρχών.

Το Ilioupolinews.gr, πιστό στον δμοσιογραφικό του ρόλο και θέλοντας να συνεισφέρει στην λογοδοσία της δημοτικής αρχής προς τους πολίτες, δημιούργησε για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης ένα ψηφιακό παρατηρητήριο προεκλογικών υποσχέσεων.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα όπου οι πολίτες με απλό τρόπο θα μπορούν να δουν πόσες και ποιες από τις υποσχέσεις που έδωσε προεκλογικά η σημερινή δημοτική αρχή τηρήθηκαν και ποιες όχι.

Η Πλατφόρμα αυτή έχει σκοπό να ενισχύσει τη λογοδοσία στην πόλη, δίνοντας τη δυνατότητα στους δημότες ανα πάσα στιγμή να δουν την πρόοδο των προεκλογικών υποσχέσεων της δημοτικής αρχής.

Φυσικά, η παρακολούθηση όλων των προεκλογικών υποσχέσεων μιας δημοτικής αρχής είναι μια αποστολή δύσκολη και για αυτό το λόγο ζητούμε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αποστόλη Στασινόπουλο να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή, παρέχοντας μας χρήσιμες πληροφορίες για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών.

Δείτε την πλατφόρμα, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ