ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

Μια Πλατφόρμα Ελέγχου Των Προεκλογικών Υποσχεσεων Της Νέας Δημοτικής Αρχής Στην Ηλιουπολη

Ενα ψηφιακό παρατηρητήριο προεκλογικών υποσχέσεων από το ilioupolinews.gr

Όσο οι τοπικές κοινωνίες μεγαλώνουν και η τοπική αυτοδιοίκηση επιφορτίζεται με περισσότερες αρμοδιότητες, όλο της τόσο μεγαλύτερη γινεται η ανάγκη λογοδοσίας και διαφάνειας στα πεπραγμένα των δημοτικών αρχών.

Το Ilioupolinews.gr, πιστό στον δμοσιογραφικό του ρόλο και θέλοντας να συνεισφέρει στην λογοδοσία της δημοτικής αρχής προς τους πολίτες, δημιούργησε για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης ένα ψηφιακό παρατηρητήριο προεκλογικών υποσχέσεων.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα όπου οι πολίτες με απλό τρόπο θα μπορούν να δουν πόσες και ποιες από τις υποσχέσεις που έδωσε προεκλογικά η σημερινή δημοτική αρχή τηρήθηκαν και ποιες όχι.

Η Πλατφόρμα αυτή έχει σκοπό να ενισχύσει τη λογοδοσία στην πόλη, δίνοντας τη δυνατότητα στους δημότες ανα πάσα στιγμή να δουν την πρόοδο των προεκλογικών υποσχέσεων της δημοτικής αρχής.

Φυσικά, η παρακολούθηση όλων των προεκλογικών υποσχέσεων μιας δημοτικής αρχής είναι μια αποστολή δύσκολη και για αυτό το λόγο ζητούμε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αποστόλη Στασινόπουλο να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή, παρέχοντας μας χρήσιμες πληροφορίες για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών.

Δείτε την πλατφόρμα, εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ