Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Αυτοί Είναι Οι Δύο Νεότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλιούπολης – Τα Βιογραφικά Τους

Δύο πολλά υποσχόμενα νέα αυτοδιοικητικά στελέχη στον Δήμο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Αυτοί Είναι Οι Δύο Νεότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλιούπολης – Τα Βιογραφικά Τους

Το νέο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης είναι ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με την προηγούμενη τετραετία.

Αρκετοί είναι οι 35άρηδες που κατόρθωσαν να εκλεγούν για πρώτη ή δεύτερη φορά, ωστόσο δύο είναι τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στη νέα σύνθεση. Πρόκειται για τους 27άρηδες Θανάση Αθανασίου και Αποστόλη Στασινόπουλο, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα με εξαιρετικές επιδόσεις στη σταυροδοσία.

Δεν είναι λίγες οι φωνές στην Πόλη που λένε πως οι δύο νέοι θα διεκδικήσουν στο εγγύς μέλλον με περγαμηνές την ηγεσία του Δήμου, με τους δύο νέους να προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά να διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, που κρατάνε χρόνια.

Ποιος Είναι Ο Θανάσης Αθανασίου

Ο Θανάσης Αθανασίου είναι 27 χρονών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Eίναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ αυτό τον καιρό ολοκληρώνει το Διαπανεπιστημιακό  Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΜΠ, στα Τεχνο-Οικονομικά συστήματα.

Εργάζομαι σε πολυεθνική εταιρεία πληροφορικής ως Μηχανικός Πωλήσεων, έχοντας ευθύνη για μεγάλα projects σε συνεργασία με τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Αθανασίου εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος και τον γνωρίσαμε μέσα από μια πρωτότυπη καμπάνια που έκανε στα social media κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ποιος Είναι Ο Αποστόλης Στασινόπουλος

Ο Αποστόλης Στασινόπουλος γεννήθηκε το 1993 στην Ηλιούπολη, όπου μεγάλωσε και διαμένει. Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕΛ Ηλιούπολης το 2011.Έχει σπουδάσει Κοινωνικές Επιστήμες στο τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, συμμετέχοντας σε ερευνητικά προγράμματα και συνέδρια ως εισηγητής. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει ασχοληθεί από μικρή ηλικία με το ποδόσφαιρο ενώ έχει αγωνιστεί και σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Έχει αρθρογραφήσει συστηματικά σε έντυπα και διαδικτυακούς ιστότοπους, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στην Εφημερίδα των Συντακτών και στην Αυγή. Έχει διατελέσει αρχισυντάκτης σε επιστημονικά περιοδικά. Ακόμα, έχει εργαστεί ως εκφωνητής και ραδιοφωνικός παραγωγός κατά την περίοδο 2016-2017. Το 2018 ανακοίνωσε την κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές της Ηλιούπολης ως επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Συνεργοί με την Ηλιούπολη ενώ τον Μάιο του 2019 εξελέγη για πρώτη φορά, δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ηλιούπολης.

Από την 1η Σεπτέμβρη 2019, έχει αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου Διοίκησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη.

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ