Facebook Pixel

ΕκλογεΣ 2019

Πόσες Έδρες Παίρνει Κάθε Παράταξη Στην Ηλιούπολη

Διαμορφώνονται σταδιακά τα τελικά αποτελέσματα της κατανομής των εδρών στην Ηλιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Πόσες Έδρες Παίρνει Κάθε Παράταξη Στην Ηλιούπολη

Διαμορφώνονται σταδιακά τα τελικά αποτελέσματα της κατανομής των εδρών στην Ηλιούπολη.

Στο 95% της ενσωμάτωσης (127 από τα 134 εκλογικά τμήματα) η παράταξη του νυν Δημάρχου “Πρώτα Η Ηλιούπολη” συγκεντρώνει 13 έδρες. Σε περίπτωση που ο Β. Βαλασόπουλος κερδίσει τη 2η Κυριακή των εκλογών, θα χρειαστεί 9 δημοτικούς συμβούλους από άλλες παρατάξεις για να μπορέσει να έχει την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

6 ή 7 έδρες φαίνεται πως κερδίζει η παράταξη “ΗλιουπΌλοι Μαζί” του Γ. Χατζηδάκη, με το αποτέλεσμα να κρίνεται μέχρι την τελευταία στιγμή, με τρίτη την παράταξη του κεντροδεξιού Τ. Ευσταθίου, του οποίου τα ποσοστά ανέβηκαν σε σχέση με το 2014, κερδίζοντας 6 ή 5 έδρες. Ακολουθεί η παράταξη του Χ. Κοκοτίνη, η οποία, όπως όλα δείχνουν θα έχει 5 έδρες στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ η νεοσυσταθείσα παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή φαίνεται πως θα εκπροσωπηθεί από 4 δημοτικούς συμβούλους, όσους θα έχει και η Λαϊκή Συσπείρωση.

Τέλος, από μία έδρα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχουν οι παρατάξεις “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”, “Μαχόμενη Ηλιούπολη” και “Αριστερή Πρωτοβουλία”.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ