Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στάθης Ψυρρόπουλος: “Έρχονται Παρεμβάσεις Στο Ρέμα Της Πικροδάφνης Στην Ηλιούπολη”

Εργασίες συντήρησης και άλλου τύπου παρεμβάσεις όπως αποψιλώσεις  άγριων χόρτων φαίνεται πως ξεκινούν στο Ρέμα της Πικροδάφνης στην Ηλιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Στάθης Ψυρρόπουλος: “Έρχονται Παρεμβάσεις Στο Ρέμα Της Πικροδάφνης Στην Ηλιούπολη”

Εργασίες αποψίλωσης άγριων χόρτων φαίνεται πως ξεκινούν στο Ρέμα της Πικροδάφνης στην Ηλιούπολη.

Σε επικοινωνία που είχε το ilioupolinews.gr με τον αντιδήμαρχο Πράσινου κ. Στάθη Ψυρρόπουλο, αναφέρθηκε πως “λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και της συνεχόμενης εναλλαγής του καιρού, η αποψίλωση άγριων χόρτων δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί”.

Ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Ηλιούπολης συμπλήρωσε πως “Τώρα που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, έχει προγραμματιστεί άμεση παρέμβαση τόσο στο Ρέμα της Πικροδάφνης όσο και σε άλλα σημεία της πόλης που χρειάζονται αποψίλωση”.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Στάθης Ψυρρόπουλος: “Έρχονται Παρεμβάσεις Στο Ρέμα Της Πικροδάφνης Στην Ηλιούπολη”
  1. Ο/Η Κωστας λέει:

    Γεμισε η ΠΟΛΗ ..ΑΠΟ πολιτες ΠΑΣΟΚ που βγηκαν παλι στην γυρα για ψηφους…και καλες θςσεις ειχατε στο δημοσιο και περιουσια κανατε..και βισματονστε τοσα χρονια τους πολιτικους αντιπαλους..ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ,…ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ..ΑΙΝΤΑ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

  2. Ο/Η Δημότης λέει:

    Με την απόφαση του συμβουλίου της επικρατείας πρέπει να έρθει το ρέμα στην αρχική φυσική του κατάσταση. Αυτό ποιος δήμαρχος θα το πραγματοποιήσει; Γιατί δεν το θυμάται κανείς;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ