Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προεκλογικές Εξελίξεις Στην Ηλιούπολη: Η Yποψήφια Δήμαρχος Ματίνα Βρέκου Προσχωρεί Στην Παράταξη Βαλασόπουλου

Σε προγραμματική συμφωνία και προεκλογική συνεργασία προχωρούν η παράταξη του νυν Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου και η τέως υποψήφια Δήμαρχος Ηλιούπολης με το Πράσινο Κίνημα, Ματίνα Βρέκου.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Προεκλογικές Εξελίξεις Στην Ηλιούπολη: Η Yποψήφια Δήμαρχος Ματίνα Βρέκου Προσχωρεί Στην Παράταξη Βαλασόπουλου

Σε προγραμματική συμφωνία και προεκλογική συνεργασία φαίνεται πως προχωρούν ο νυν Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και η  υποψήφια Δήμαρχος Ηλιούπολης με το Πράσινο Κίνημα, Ματίνα Βρέκου.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του ilioupolinews.gr, οι δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι έχουν από κοινού συμφωνήσει στην ανάγκη συνεργασίας και δράσης για το περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη, γεγονός που οδηγεί την κυρία Βρέκου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη” ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Βρέκου παρευρέθηκε και στα εγκαίνια του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο δήμαρχος Ηλιούπολης και πρόεδρος του ΣΠΑΥ ( Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού).

Σύντομα θα υπάρξει εκτενέστερο ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ