Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Bαλασόπουλος: «Ο Δήμαρχος Έπρεπε Να Ζητήσει Λύσεις Για Την Ηλιούπολη Από Τον Πρωθυπουργό»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Bαλασόπουλος: «Ο Δήμαρχος Έπρεπε Να Ζητήσει Λύσεις Για Την Ηλιούπολη Από Τον Πρωθυπουργό»

Δηκτικά σχολίασε τη στάση του Δημάρχου Ηλιούπολης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο τέως Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος.

Μιλώντας στο ilioupolinews.gr ο τέως Δήμαρχος αναφέρθηκε στην επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη δηλώνοντας την δυσαρέσκεια του για την παντελή απουσία αιτημάτων από μεριάς του Δήμου. «Ο κύριος πρωθυπουργός ήρθε, αλλά οι διοικούντες απλά τον άκουσαν, χωρίς να ζητήσουν λύσεις για την πόλη μας» ανέφερε ο κ. Βαλασόπουλος, συμπληρώνοντας: «Δίπλα στην τοποθεσία που επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός ήταν το παράνομο ΚΥΤ. Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα η Κατεχάκη, της οποίας η υπογειοποίηση παραπέμφθηκε στις καλένδες».

«Έπρεπε ο Δήμαρχος να πιέσει τον πρωθυπουργό, καταθέτοντας έστω ένα τυπικό υπόμνημα με τα σοβαρά προβλήματα της πόλης και όχι απλά να βγάλει φωτογραφίες. Δεν γίνεται να μην εκμεταλλευόμαστε τέτοιες ευκαιρίες στην πολιτική. Πόσες φορές θα ξαναέρθει ο πρωθυπουργός στην πόλη μας;», τονίζει ο κ. Βαλασόπουλος.

Τέλος, κ. Βαλασόπουλος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν στους γειτονικούς Δήμους του Ελληνικού και του Υμηττού, αναφέροντας πως η Ηλιούπολη κινδυνεύει να μετατραπεί στην «πίσω αυλή» της ευρύτερης περιοχής τονίζοντας πως οι προτάσεις και το έργο που είχε καταθέσει ως Δήμαρχος θα έβγαζαν την πόλη από τον κίνδυνο της υποβάθμισης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ