Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καταγγελία Για Έξαρση Κρουσμάτων Στο Supermarket Σκλαβενίτης Στην Ηλιούπολη Από Τη Λαϊκή Συσπείρωση (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καταγγελία Για Έξαρση Κρουσμάτων Στο Supermarket Σκλαβενίτης Στην Ηλιούπολη Από Τη Λαϊκή Συσπείρωση (VIDEO)

Μια ανακοίνωση στην οποία καταγγέλει έξαρση κρουσμάτων στο supermarket «Σκλαβενίτης» επί της οδου Μαρίνου Αντύπα στην Ηλιούπολη δημοσίευσε η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τον τελευταίο καιρό έχουν εντοπισθεί 7 κρούσματα μεταξύ των εργαζομένων του καταστήματος, με τη λαϊκή συσπείρωση να επιρρίπτει ευθύνες στην εργοδοσία της αλυσίδας και στην κυβέρνηση. Όπως καταγγέλει η παράταξη του ΚΚΕ «είναι προκλητικά επικίνδυνη η στάση της επιχείρησης, που συνεχίζει να κρατά στο σκοτάδι της ενημέρωσης τους εργαζομένους στο κατάστημα και τους καταναλωτές».

Μάλιστα, αντιπροσωπεία του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Σωματείων και Φορέων της πόλης και μαζί τους  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης πραγματοποίησαν το Σάββατο 3/4/2021 παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το supermarket, μοιράζοντας φυλλάδια στους καταναλωτές.

YouTube video

Η παράταξη του ΚΚΕ εκφράζει, τέλος, ερωτηματικά γύρω από τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε επίπεδο δημοσιοποίησης των περιστατικών και των ιχνηλατήσεων αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «τα υγειονομικά πρωτόκολλά στα χέρια της εργοδοσίας έχουν γίνει λάστιχο».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ