Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στην Ηλιούπολη Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – Επίσκεψη Στο Καταφύγιο Αδέσποτων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στην Ηλιούπολη Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – Επίσκεψη Στο Καταφύγιο Αδέσποτων

Επίσκεψη στο δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην Ηλιούπολη πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την αυριανή παγκόσμια ημέρα προστασίας των αδέσποτων ζώων.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τον δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη καθώς και με την εκπρόσωπο της Ζώοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης (ΖΕΗ) κ. Αρτεμισία Παπαγιαννοπούλου, ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ τους συνεχάρη για το έργο τους στον τομέα της προστασίας των αδέσποτων.

Ο Δήμος Ηλιούπολης είναι ένας από τους πρωτοπόρους και πιο καινοτόμους Δήμους στην Ελλάδα στο θέμα της προστασίας των αδέσποτων ζώων, έχοντας θεσμοθέτησει μια σειρά από σημαντικά μέτρα όπως το μητρώο καταγραφής αδέσποτων, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζονται νέες ενέργειες που σκοπό έχουν να εξαλείψουμε εντελώς το πρόβλημα της προστασίας των αδέσποτων σε όλη την Ηλιούπολη.

Χατζηδάκης: Τιμά Την Πόλη Η Επίσκεψη Του Πρωθυπουργού»

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος της πόλης, «Η σημερινή παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και η συνάντησή μας στο δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων τιμά την πόλη, συμβολίζει την προσπάθεια της πολιτείας και του Δήμου μας για την προστασία των αδέσποτων και ταυτόχρονα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσουμε δημόσια την έως τώρα δράση μας, τις θέσεις και τους σχεδιασμούς μας, για το σοβαρό αυτό ζήτημα».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ