Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Χατζηδάκης: «Τιμά Την Ηλιούπολη Η Παρουσία Του Πρωθυπουργού»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χατζηδάκης: «Τιμά Την Ηλιούπολη Η Παρουσία Του Πρωθυπουργού»

Την ευχαρίστηση του για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ηλιούπολη εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

«Η σημερινή παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και η συνάντησή μας στο δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων τιμά την πόλη, συμβολίζει την προσπάθεια της πολιτείας και του Δήμου μας για την προστασία των αδέσποτων και ταυτόχρονα είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσουμε δημόσια την έως τώρα δράση μας, τις θέσεις και τους σχεδιασμούς μας, για το σοβαρό αυτό ζήτημα», ανέφερε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, απαριθμώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες στον τομέα της προστασίας των αδέσποτων ζώων.

Όπως εξήγγειλε ο Γιώργος Χατζηδάκης, μέχρι το τέλος του 2021 θα πραγματοποιηθεί εγκατάσταση σκευών σίτισης-πότισης και μικρών σπιτιών για τα αδέσποτα, θα δρομολογηθεί η απόκτηση πλατφόρμας ψηφιακής διαχείρισης για τα αδέσποτα ζώα, θα ιδρυθεί τμήμα Αστικής Πανίδας στον Δήμο, ενώ θα υπάρξει και επικοινωνιακή εκστρατεία κοινωνικής ευαισθητοποίησης και καλλιέργειας φιλοζωϊκής συνείδησης στην πόλη.

Ο Δήμος Ηλιούπολης θεωρείται πρωτοπόρος στο ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων σε όλη την Ελλάδα, με τη δημοτική αρχή να έχει υιοθετήσει ένα πλαίσιο πολιτικών που αποτελεί πυξίδα και για άλλους Δήμους σε όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ