Facebook Pixel

Παραδημοτικα

«Καρφιά» Τσαρπαλή Κατά Δημάρχων Για Τους Κινδύνους Του ΚΥΤ Στον Υμηττό

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Καρφιά» Τσαρπαλή Κατά Δημάρχων Για Τους Κινδύνους Του ΚΥΤ Στον Υμηττό

Μια αινιγματική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αργυρούπολης-Ελληνικού και πρώην Δήμαρχος της γειτονικής πόλης Γιάννης Τσαρπαλής.

Ο κ. Τσαρπαλής, με αφορμή την πυρκαγια που εκδηλώθηκε στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης στον Ασπρόπυργο και το blackout που προκάλεσε σε όλη την Αττική, τοποθετήθηκε για το ζήτημα κατασκευής ενός παρόμοιου ΚΥΤ στον Υμηττό, τονίζοντας την επικινδυνότητα ενός τέτοιου εγχειρήματος.

«Αυτή την φωτογραφία την αφιερώνω στους δημάρχους γειτονικών Δήμων που θέλουν να κανουν ΚΥΤ στον Υμηττό με αντάλλαγμα νεκροταφείο. Φωτιά στο ΚΥΤ της Κουμουνδουρου», έγραψε ο κ. Τσαρπαλής.

Ο πρώην Δήμαρχος Αργυρούπολης φαίνεται πως δεν «μασάει» τα λόγια του στο ζήτημα του ΚΥΤ, καθώς είναι εξαιρετικός γνώστης της υπόθεσης, έχοντας βιώσει όλη την ιστορία του ΚΥΤ ως Δήμαρχος. Πριν από αρκετούς μήνες, δεν δίστασε να έρθει δημόσια σε αντιπαράθεση με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης εντός του δημοτικού συμβουλίου, κατηγορώντας τον για ανακρίβειες σχετικά με τον συσχετισμό του ΚΥΤ με την επενδυση στο Ελληνικό.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει το ilioupolinews.gr για το ζήτημα του ΚΥΤ, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ