Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Aλλάζει Το Σκηνικό Του Καιρού Με Πτώση Της Θερμοκρασίας

Προβλέψεις απο τους μετεωρολόγους Γιάννη Καλλιάνο και Κλέαρχο Μανουσάκη.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Aλλάζει Το Σκηνικό Του Καιρού Με Πτώση Της Θερμοκρασίας

Τέλος φαίνεται πως μπαίνει στις «λιακάδες» των τελευταίων ημερών, αφού οι ψυχρές αέριες μάζες που πλήττουν την κεντρική Ευρώπη φαίνεται πως κατευθύνονται προς τα νοτιοανατολικά.

«Φαίνεται να έχει κλειδώσει η ισχυρή μεταφορά πολύ ψυχρών αερίων μαζών από την Κεντρική και τη Βόρεια Ευρώπη κατά τη διάρκεια του προσεχούς Σαββατοκύριακου που θα επηρεάσει σε πρώτη φάση την κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη σε ποιες περιοχές θα χιονίσει, όμως διαφαίνεται να χιονίζει κατά περιόδους από το ύψος της Στερεάς Ελλάδας και βορειότερα μέχρι και τα πεδινά ή και παραθαλάσσια τμήματα», δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Παρόμοια πρόβλεψη έκανε και ο μετεωρολόγος του ΟPEN Kλέαρχος Μανουσάκης, ο οποίος κάνει λόγο για ένα «σύστημα κακοκαιρίας» που θα πλήξει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας από από την Τρίτη και θα συνεχιστεί την Παρασκευή -με ένα διάλλειμα το διήμερο Τετάρτη & Πέμπτη (10 & 11/2).

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ