Facebook Pixel

ΑποψειΣ

Μήπως Πρέπει Να Κλείσουν Τα Σχολεία Στην Ηλιούπολη;

Άρθρο του δημιουργού του ilioupolinews.gr

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γράφει ο Γιάννης Καραμαγκάλης

Μήπως Πρέπει Να Κλείσουν Τα Σχολεία Στην Ηλιούπολη;

Καταλαβαίνω πως ο Δήμος είναι αναρμόδιος να λάβει αποφάσεις σχετικά με το κλείσιμο ή το άνοιγμα των σχολείων. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.

Τις τελευταίες 5 ημέρες ανακοινώθηκαν 4 κρούσματα σε σχολικές μονάδες της πόλης και άλλα δύο κρούσματα στο Δημαρχείο. Τα νούμερα αυτά σε συνδυασμό με τα όσα παρουσίασε ο κ. Τσιόδρας στη Βουλή δεν πρέπει να αφήνουν την διοίκηση του Δήμου άπραγη.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, η αύξηση των κρουσμάτων στην Ηλιούπολη αγγίζει το 42%. Μπορεί ο αριθμός αυτός να είναι μικρός σε σύγκριση με τις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής, ωστόσο η κατάσταση συγχρωτισμού που επικρατεί στις σχολικές αίθουσες πρέπει να «τρομάζει» τους ιθύνοντες.

Όπως πληροφορούμαι, η συντριπτική πλειονότητα των διδασκόντων και των συλλόγων γονέων της πόλης είναι άκρως προβληματισμένοι με την αύξηση των κρουσμάτων στα σχολεία.

Ο Δήμαρχος θα πρέπει να προβεί άμεσα σε επαφές με την αρμόδια υπουργό Παιδείας, ζητώντας το κλείσιμο των σχολείων της πόλης, προληπτικά. Στην καραντίνα του περασμένου Μαρτίου έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά. Ήρθε η ώρα να το ξανακάνει προστατεύοντας τη σχολική κοινότητα, πριν να είναι αργά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ