Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Τετραμερής Συνάντηση Δημάρχων Ηλιούπολης, Γλυφάδας, Αλίμου & Αγίου Δημητρίου Για Την Επένδυση Στο Ελληνικό

Oι 4 Δήμαρχοι συζήτησαν για τις επιπτώσεις της επένδυσης του Ελληνικού στους Δήμους τους.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τετραμερής Συνάντηση Δημάρχων Ηλιούπολης, Γλυφάδας, Αλίμου & Αγίου Δημητρίου Για Την Επένδυση Στο Ελληνικό

Συνάντηση για τα ζητήματα των επιπτώσεων της επένδυσης του Ελληνικού στους Δήμους τους είχαν οι Δήμαρχοι Ηλιούπολης, Γλυφάδας, Αλίμου και Αγίου Δημητρίου αργά χθες το απόγευμα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από τη συγκέντρωση των 4 αιρετών, αναφέροντας: «Η επιθυμία των τεσσάρων Δημάρχων για άμεση και ανοιχτή συνεργασία σε όλα τα κοινά θέματα, επιβεβαιώθηκε στη σημερινή συνάντηση! Άμεσες προτεραιότητες, η συνολική αναβάθμιση των νοτίων προαστίων, η από κοινού διαχείριση του μέλλοντος της περιοχής μας και της νέας πραγματικότητας με την επένδυση του Ελληνικού».

Η εν λόγω συνάντηση πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν το ανοικτό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού, όπου θα συζητηθεί το θέμα του ΚΥΤ, στο οποίο,μάλιστα, έχουν προσκληθεί οι αιρετοί των δήμων Ηλιούπολης και Αλίμου. Μάλιστα, τις προηγούμενες εβδομάδες υπήρξε μπαράζ επιστολών μεταξύ Γιάννη Κωνσταντάτου και Ανδρέα Κονδύλη για το θέμα του διαδημοτικού κοιμητηρίου στην περιοχή του ΚΥΤ Ηλιούπολης, με την κόντρα των δύο αιρετών για την επένδυση στο Ελληνικό να «μεταφέρεται» άτυπα στην Ηλιούπολη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ