Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Aυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Συμπαραστάτες Του Δημότη Στην Ηλιούπολη (ΛΙΣΤΑ)

To ilioupolinews.gr παρουσιάζει τα βιογραφικά των υποψηφίων για τη θέση του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στην Ηλιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Aυτοί Είναι Οι Υποψήφιοι Συμπαραστάτες Του Δημότη Στην Ηλιούπολη (ΛΙΣΤΑ)

Η ώρα εκλογής του νέου συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στην Ηλιούπολη έφτασε, καθως το θέμα της εκλογής βρίσκεται στην ατζέντα των συζητήσεων του επόμενου δημοτικού συμβουλίου της πόλης (18/6).

Πρόκειται για έναν θεσμό που θεσμοθετήθηκε πριν σχεδόν 10 χρόνια με τον νόμο «Καλλικράτη». Ο συμπαραστάτης είναι το πρόσωπο στο οποίο οι πολίτες και οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται δωρεάν για οποιαδήποτε διαφορά ή δυσκολία αντιμετωπίζουν ως προς την εξυπηρέτηση τους από τον Δήμο. Μετά τη λήξη της θητείας του προηγούμενου συμπαραστάτη κ. Γαβριήλ Αραμπατζή, ο οποίος σήμερα είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, ήρθε η ώρα για την εκλογή νέου.

Το ilioupolinews.gr σας παρουσιάζει τους 5 υποψήφιους που κατέθεσαν υποψηφιότητα:

Θοδωρής Παπαδάτος

Ο Θοδωρής Παπαδάτος είναι 30 ετών. Είναι δικηγόρος, αριστούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει 2 μεταπτυχιακά από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και  Paris II. Είναι συνεργάτης μεγάλης δικηγορικής εταιρείας στην Αθήνα, ενώ παράλληλα είναι νομικός σύμβουλος στην πρεσβεία της Κορέας. Στο παρελθόν έχει υπάρξει stagierre στο Δικαστήριο της ΕΕ και στο Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ. Έχει χειριστεί πλήθος μεγάλων υποθέσεων, ενώ παρουσιάζει εντυπωσιακή εμπειρία -παρά το νεαρό της ηλικίας του- σε θέματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά και Ισπανικά.

Άννα Παπαϊακώβου

Η Άννα Παπαϊακώβου είναι δικηγόρος. Έχει σπουδάσει νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσ/νίκης, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη δημόσια διοίκηση από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει επίσης τελειώσει το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας. Από το 1995 ασκεί το δικηγορικό επάγγελμα στους τομείς του Αστικού, Εμπορικού και Διοικητικού Δικαίου. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι, επίσης, ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Προετοιμασίας Στελεχών
Αυτοδιοίκησης.

Χρήστος Νικολής

O Xρήστος Νικολής είναι Πτυχιούχος Τεχνολόγος Τοπογράφος Μηχανικός, ΤΕΙ Αθήνας. Έχει, επίσης πτυχίο Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού από το Ε.Μ.Π., ενώ διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στο Construction Project Management, από το Heriot-Watt University. Εργάζεται ως συμβασιούχος στην διεύθυνση τεχνικών έργων Ανατ. Αττικής στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για τον ΑΔΜΗΕ και τον Δήμο Ηλιούπολης. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.

Σταυρούλα Κοττάκη

Η κ. Κοττάκη είναι πτυχιούχος του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως γενική γραμματέας στο Δήμο Βύρωνα και σε διάφορες διοικητικές θέσεις του Δήμου Ηλιούπολης. Έχει υπάρξει εισηγήτρια σε εκπαιδευτικά σεμινάρια στελεχών του ΟΤΑ. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Γιώργος Αναστόπουλος

O κ. Αναστόπουλος είναι 71 ετών. Είναι Ραδιοχημικός, Κλινικός Χημικός και Χημικός Τροφίμων. Έχει εργαστεί σε πολλές εταιρείες στο αντικείμενο του από το 1972 έως το 2020, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει αιρετός στον Δήμο Ηλιούπολης και στη Νομαρχία Αθηνών. Είναι ενταγμένος στο ΠΑΣΟΚ και έχει υπάρξει σε αρκετές συμβουλευτικές θέσεις σε πολιτικά πρόσωπα αλλά και στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ