Facebook Pixel

Δημοτικα

Πατούλης: «Η Ηλιούπολη Εκσυγχρονίζεται Με Την Περιφέρεια Αττικής Στο Πλευρό Της»

Συνάντηση του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πατούλης: «Η Ηλιούπολη Εκσυγχρονίζεται Με Την Περιφέρεια Αττικής Στο Πλευρό Της»

Μήνυμα για την συνέχιση των τοπικών έργων που διεξάγωνται στην Ηλιούπολη με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής έστειλε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης σε συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης Κώστας Σεφτελής καθώς επίσης και ο  Προϊστάμενος Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής Αλ. Καλογερόπουλος, έγινε μια αναλυτική επισκόπηση των έργων που έχουν υλοποιηθεί ή βρίσκονται σε στάδιο εξέλιξης με πόρους της Περιφέρειας, με τον κ. Πατούλη να εκφράζει την ικανοποίηση του για την πορεία των έργασιών και το χρονοδιάγραμμα παραδόσεων.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο βρέθηκε το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην Αγία Μαρίνα, το οποίο φαίνεται πως ξεκολλά από τη γραφειοκρατία και οδεύει προς υλοποίηση έως το τέλος της επόμενης άνοιξης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε τόσο στις εκτεταμένες αναπλάσεις των παιδικών χαρών όσο και στο νεο, φιλόδοξο πρόγραμμα διαχείρισης βιοαποβλήτων, με το οποίο η Ηλιούπολη απέκτησε ολοκαίνουριο εξοπλισμό και κάδους για τη διαχείριση των οργανικών υπολλειμμάτων από σπίτια και επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014 – 2020 έχει ήδη χρηματοδοτηθεί το έργο για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Ηλιούπολης προϋπολογισμού 1.140.000,00 ευρώ, καθώς επίσης και το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του Αστικού Περιβάλλοντος στη Λ. Ειρήνης προϋπολογισμού 850.000 ευρώ,η οποία αποτελεί κεντρικό οδικό άξονα της Ηλιούπολης.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης: «Η Ηλιούπολη αλλάζει, εκσυγχρονίζεται με έργα αναπτυξιακά και φιλικά προς το περιβάλλον. Θα συνεχίσουμε την καλή συνεργασία με τον Δήμο, εστιάζοντας σε υποδομές που σχετίζονται τόσο με την καλύτερη αντιπλημμυρική προστασία της πόλης όσο και με αναπλάσεις πρασίνου».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γ. Χατζηδάκης, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη για την υποστήριξη στο έργο του, επισήμανε ότι προσδοκά την συνέχιση της αγαστής, όπως είπε, συνεργασίας με την Περιφέρεια προκειμένου να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις και τα έργα στον δήμο Ηλιούπολης, προς όφελος όλων των δημοτών.

photo ilioypoli 2 1000x712 1 Πατούλης: «Η Ηλιούπολη Εκσυγχρονίζεται Με Την Περιφέρεια Αττικής Στο Πλευρό Της»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ