Facebook Pixel

Δημοτικα

Τέσσερα Νέα Απορριμματοφόρα Και 1.117 Κάδοι Βιοαποβλήτων Στον Δήμο Ηλιούπολης Από Την Περιφέρεια Αττικής (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τέσσερα Νέα Απορριμματοφόρα Και 1.117 Κάδοι Βιοαποβλήτων Στον Δήμο Ηλιούπολης Από Την Περιφέρεια Αττικής (VIDEO)

Ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της ανακύκλωσης σε τοπικό επίπεδο έκανε ο Δήμος Ηλιούπολης, ξεκινώντας και επίσημα ένα νέο πρόγραμμα συλλογής βιοαποβλήτων.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης βρέθηκε στην πλατεία ΙΚΑ στην Ηλιούπολη, όπου παρέδωσε 4 σύγχρονα απορριματοφόρα συλλογής βιοαπολβήτων και 1.117 καφέ κάδους. Ο νέος αυτός εξοπλισμός θα συμβάλει στη μείωση του όγκου των βιο-απορριμάτων που καταλήγουν στο ΧΥΤΑ, εντείνοντας παράλληλα την προσπάθεια της ανακύκλωσης, μέσω της αύξησης παραγωγής κομπόρστ, το οποίο θα αξιοποιείται από τους Δήμους και τους πολίτες. Οι καφέ κάδοι, οι οποίοι θα τοποθετηθούν κυρίως σε χώρους υψηλής συγκέντρωσης βιοαποβλήτων, όπως είναι τα υγειονομικά καταστήματα και οι Λαϊκές Αγορές.

YouTube video

«Σήμερα εδώ στο Δήμο Ηλιούπολης με τον δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη δώσαμε μια υπόσχεση: Δεσμευθήκαμε να συνεχίσουμε την αρμονική συνεργασία για την προώθηση της ανακύκλωσης και της διαχείρισης των αποβλήτων στο δήμο», ανέφερε ο κ. Πατούλης σε δηλώσεις του, με τον κ. Χατζηδάκη να συμπληρώνει: «Πλέον η ανακύκλωση των αποβλήτων, ένας τομέας στον οποίο είναι πολύ ευαισθητοποιημένη η κοινωνία της Ηλιούπολης ξεκινάει δυναμικά στην πόλη μας. Ευχαριστούμε και πάλι και είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα έχουμε ένα πολύ καλό απολογισμό και αυτού του έργου».

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την πολύτιμη βοήθεια του, δωρίζοντας του ένα λεύκωμα με την ιστορία της πόλης.

photo ilioupoli 6 Τέσσερα Νέα Απορριμματοφόρα Και 1.117 Κάδοι Βιοαποβλήτων Στον Δήμο Ηλιούπολης Από Την Περιφέρεια Αττικής (VIDEO)

Από τους αιρετούς της περιφέρειας και του Δήμου, παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος και Πρόεδρο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) Β. Κόκκαλης, ο Αντιπεριφερειάρχςη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο, ο αντιδήμαρχος τοπικής Ανάπτυξης Σταύρος Γεωργάκης και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Αντζινάς

photo ilioupoli 4 Τέσσερα Νέα Απορριμματοφόρα Και 1.117 Κάδοι Βιοαποβλήτων Στον Δήμο Ηλιούπολης Από Την Περιφέρεια Αττικής (VIDEO)
photo ilioupoli 1 Τέσσερα Νέα Απορριμματοφόρα Και 1.117 Κάδοι Βιοαποβλήτων Στον Δήμο Ηλιούπολης Από Την Περιφέρεια Αττικής (VIDEO)
photo ilioupoli 3 1 Τέσσερα Νέα Απορριμματοφόρα Και 1.117 Κάδοι Βιοαποβλήτων Στον Δήμο Ηλιούπολης Από Την Περιφέρεια Αττικής (VIDEO)
photo ilioupoli 5 Τέσσερα Νέα Απορριμματοφόρα Και 1.117 Κάδοι Βιοαποβλήτων Στον Δήμο Ηλιούπολης Από Την Περιφέρεια Αττικής (VIDEO)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ