Facebook Pixel

Δημοτικα

Hλιούπολη: Αποχή Αραμπατζή Από Το Συμβούλιο Σε Ένδειξη Διαμαρτυρίας Για Τη Μήνυση Χατζηδάκη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Hλιούπολη: Αποχή Αραμπατζή Από Το Συμβούλιο Σε Ένδειξη Διαμαρτυρίας Για Τη Μήνυση Χατζηδάκη

Δεν συμμετείχε στο δημοτικό συμβούλιο για τον μήνα Νοέμβριο ο Γαβριήλ Αραμπατζής, διαμρτυρόμενος για την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω», σε δηλώσεις του κάνει λόγο «ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής που επιβάλει η Δημοτική Αρχή», και προσθέτει: «Η δημοτική Αρχή έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα «ποινικοποίησης» της έκφρασης γνώμης και λόγου εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και απαντά στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης και σε κάθε είδους κριτική για τα πεπραγμένα της διοίκησης με μηνύσεις».

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πως «δεν κάμπτεται από τέτοιου είδους εκφοβισμούς και πρακτικές και πώς όσες μηνύσεις και αν δεχτεί δεν θα σταματήσει να παλεύει για μια καλύτερη Ηλιούπολη».

O ίδιος, την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης, όπου πραγματοποίησε πολύωρη κατάθεση για τη μήνυση, ενώ όπως δηλώνει θεωρεί δεδομένη την θετική έκβαση της υπόθεσης για τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ