Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Μήνυση Χατζηδάκη Κατά Αραμπατζή – Τι Δηλώνουν Οι Δύο Πλευρές

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Μήνυση Χατζηδάκη Κατά Αραμπατζή – Τι Δηλώνουν Οι Δύο Πλευρές

Σε μια αινιγματική ανάρτηση προχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

O Γαβριήλ Αραμπατζής αποκάλυψε πως δέχτηκε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, κάνοντας λόγο για «προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής της πόλης» αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κάποιοι δεν θέλουν την κριτική και την αντιπολίτευση, είναι τακτική τους και προσπαθούν να ποινικοποιήσουν την πολιτική Ζώη της πόλης. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ilioupolinews.gr με τον κ. Αραμπατζή, ο τελευταίος δήλωσε: «Δέχτηκα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη επειδή ασκώ το δικαίωμα μου στην άσκηση αντιπολίτευσης».

«Όσες μηνύσεις και να έρθουν δεν πρόκειται να σταματήσω να παλεύω για μια καλύτερη Ηλιούπολη», επισημαίνει ο κ. Αραμπατζής, προσθέτοντας: «Κάθε μήνυση είναι παράσημο για εμάς».

Τι Απαντά Η Πλευρά Του Δημάρχου

Το ilioupolinews.gr ζήτησε την άποψη του Δημάρχου για το ζήτημα και για τις δηλώσεις του κ. Αραμπατζή, με τον κ. Χατζηδάκη να προβαίνει στην ακόλουθη δήλωση:

«Αναγκαίος πυλώνας της Δημοκρατίας είναι η θεσμική αντιπολίτευση. Ακόμα και η πιο σκληρή κριτική προσφέρει στην κοινωνία και τους θεσμούς. Οι αστήρικτες προσωπικές επιθέσεις, οι μειωτικοί χαρακτηρισμοί και οι αναπόδεικτες κατηγορίες εναντίον μου, στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι κριτική αλλά μια ελεεινή προσπάθεια να πληγεί η προσωπικότητα μου και ταυτόχρονα ο θεσμός που υπηρετώ, ως δήμαρχος.

Η δικαιοσύνη ας αποφασίσει αν οι ύβρεις του μηνυόμενου είναι άσκηση πολιτικής ή απλά οι προσπάθειες ενός πολιτικά απεγνωσμένου να βρει ακροατήριο, θίγοντάς με προσωπικά».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ