Facebook Pixel

Δημοτικα

Θανάσης Κουρέτσης: «Δεν Μας Ενδιαφέρουν Οι Θέσεις Αλλά Το Καλό Της Πόλης»

Τι αναφέρει ο Θανάσης Κουρέτσης μετά την συμπόρευση του με τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Θανάσης Κουρέτσης: «Δεν Μας Ενδιαφέρουν Οι Θέσεις Αλλά Το Καλό Της Πόλης»

Σε επίσημη ανακοίνωση για την προεκλογική του συνεργασία με τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη προχώρησε ο Θανάσης Κουρέτσης, επικεφαλής της νεοιδρυθείσας δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη – Δύναμη Ιδεών».

Ο κ. Κουρέτσης στην ανακοίνωση του κάνει λόγο για μια συνεργασία που έγινε με γνώμονα «το καλό της πόλης» αναφέροντας πως μετά από τις συνομιλίες που είχε με τον Δήμαρχο, βρέθηκαν κοινά σημεία για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων και για την βελτίωση της πόλης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση, «ενδιαφερόμαστε λιγότερο για θέσεις και αξιώματα και περισσότερο για να θέσουμε τις ιδέες μας και τον εαυτό μας στην υπηρεσία του πολίτη και της πόλης».

Επισημαίνεται πως η παράταξη του κ. Κουρέτση είχε πραγματοποιήσει το ιδρυτικό της συνέδριο στις 17 Οκτωβρίου και λίγες ημέρες μετά ανακοίνωσε την συμπόρευση της με τον Δήμαρχο. Ο κ. Κουρέτσης, το 2019 ήταν υποψήφιος με τον Βασίλη Βαλασσόπουλο και δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί, αποσπώντας 441 ψήφους. Στο παρελθόν είχε διατελέσει αντιδήμαρχος επί Δημαρχίας Θεόδωρου Γεωργάκη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ