Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Άλλη Μια Επιτυχημένη Δράση Δεντροφύτευσης Στον Υμηττό Από Την ΕΟΔΠΗ Και Τον ΣΠΑΥ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Άλλη Μια Επιτυχημένη Δράση Δεντροφύτευσης Στον Υμηττό Από Την ΕΟΔΠΗ Και Τον ΣΠΑΥ

Σε ακόμα μια εκτεταμένη δενδροφύτευση προχώρησε ο ΕΟΔΠΗΥ σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Η εκδήλωση είχε μαζική απήχηση, με πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην αναδάσωση του Υμηττού, υπό την καθοδήγηση των εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας του ΣΠΑΥ. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, τον ΣΠΑΥ, τον ΣΚΑΪ ΤV και το “Όλοι μαζί Μπορούμε”, το Σώμα Εθελοντών, την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης , την Εθελοντική Ομάδα Let’s do it Greece , το 2o Σύστημα Αεροπροσκόπων Ελληνικού Αργυρούπολης και τον Οργανισμό Αwomancanbe σε συνεργασία με όλους τους φορείς.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Βουλευτής Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, η Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Βούλας, η Εθελοντική Δασοπροστασία-Πυρόσβεση Γλυφάδας-ΕΔΑΠΥΓ , ο Σύλλογος Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας και ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής “ευκλής” .

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ