Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Ολοκληρώθηκε Η Ανάπλαση Στη Λεωφόρο Ειρήνης – Επίσκεψη Πατούλη

Ένα μεγάλο έργο για την πόλη ολοκληρώθηκε – Περιήγηση του Περιφερειάρχη στη λεωφόρο Ειρήνης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ολοκληρώθηκε Η Ανάπλαση Στη Λεωφόρο Ειρήνης – Επίσκεψη Πατούλη

Και επίσημα έλαβαν τέλος οι εργασίες αναβάθμισης της κεντρικής λεωφόρου της Ηλιούπολης.

Η ανάπλαση της λεωφόρου Ειρήνης ολοκληρώθηκε με επιτυχία, έπειτα από διεργασίες αρκετών χρόνων. Πρόκειται για ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια με 850.000 ευρώ και το οποίο προέβλεπε αναβάθμιση χώρου συνολικής έκτασης 6.300 τμ κατά μήκος της λεωφόρου Ειρήνης.

Στο έργο περιηγήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη, τον αντιδήμαρχο Σταύρο Γεωργάκη και τον αντιδήμαρχο Κώστα Σεφτελή.

Πατούλης: «Έργο Που Αναβαθμίζει Την Ποιότητα Ζωής Των Ηλιουπολιτών»

Για ένα έργο που συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Αττικής σε δηλώσεις του. «Μαζί με το δήμαρχο με τον οποίο είμαστε σε αγαστή συνεργασία θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας στην περιοχή, προκειμένου να δημιουργηθούν επιπλέον έργα», τόνισε ο κ. Πατούλης.

Χατζηδάκης: «Ακόμα Περισσότερα Έργα Σε Συνεργασία Με Την Περιφέρεια»

Τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια και τον κ. Πατούλη εξέφρασε ο Δήμαρχος της πόλης, αναφέροντας πως στα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν και άλλα, νέα έργα στην πόλη με τη συνδρομή της Περιφέρειας.

Μιλώντα για το έργο της ανάπλασης ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε: «Πραγματοποιήθηκε αποκατάσταση όλων των πεζοδρομίων με κυβόλιθους, έγιναν ράμπες ΑΜΕΑ, έγινε η τοποθέτηση των διαβάσεων και πλακών για άτομα με προβλήματα όρασης. Έτσι βλέπετε ότι ο κεντρικότερος και εμπορικότερος δρόμος της πόλης μας πλέον έχει αναπλαστεί και η Λ. Ειρήνης είναι επισκέψιμη και προσβάσιμη».

Ανακοίνωση Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Βολές εξαπέλυσε η παράταξη του πρώην Δημάρχου για το γεγονός πως ούτε ο Δήμαρχος, ούτε ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκαν στην συνδρομή της προηγούμενης δημοτικής και περιφερειακής αρχής στην ολοκλήρωση του έργου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Ο κύριος Πατούλης γνωρίζει πολύ καλά ότι το έργο ξεκίνησε και είχε ολοκληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου , αφού η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης έκανε τη μελέτη και η πρώην περιφερειάρχης κυρία Δούρου χρηματοδότησε το έργο. Αυτή είναι η αλήθεια».

Στην ίδια ανακοίνωση, η παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» εγκαλεί τον Δήμαρχο για αδράνεια, αναφέροντας πως «η διοίκηση δεν έχει να παρουσιάσει ούτε μια νέα μελέτη, ούτε ένα νέο έργο ή παρέμβαση στο διάστημα που διοικεί τον δήμο».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Ολοκληρώθηκε Η Ανάπλαση Στη Λεωφόρο Ειρήνης – Επίσκεψη Πατούλη
  1. Ο/Η Αντωνία Νιτσογλου λέει:

    Ωραία τα έργα στη λεωφόρο Ειρήνης και χαιρόμαστε αληθινα, αλλά η Ηλιούπολη εχει γειτονιές που δεν έχουν δει ίχνος παρέμβασης από το δήμο για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Ότι γίνεται, εστιάζεται πάντοτε γύρω από την κεντρική πλατεία. Στην Αγ. Μαρίνα ούτε πεζοδρόμιο έχει φτιαχτεί όπου με την βροχη οι πλάκες γλιστρούν με μεγάλο κινδυνο πτώσης των πεζών. Ο φωτισμός ανύπαρκτος και δεν μιλάμε για την καθαριότητα των δρόμων. Ουδέποτε έχουμε δει άνθρωπο του Δήμου να σκουπίζε τα ρυθρα των πεζοδρομίων. Η όλη κατάσταση μας προβληματίζει και μας κάνει να θεωρούμε ότι είμαστε Ηλιουπολιτες Β ‘κατηγορίας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ