Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Διαρκείς Παρεμβάσεις Για Την Άμβλυνση Των Συνεπειών Της Πανδημίας Από Τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Κλιμάκωση των παρεμβάσεων από τον εμπορικό σύλλογο, στο πλαίσιο της βελτίωσης των συνθηκών για τις επιχειρήσεις.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Διαρκείς Παρεμβάσεις Για Την Άμβλυνση Των Συνεπειών Της Πανδημίας Από Τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Εκθετικά έχουν αυξηθεί οι δημόσιες παρεμβάσεις του προεδρείου αλλά και στελεχών του Eμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης προς την κατεύθυνση της άμβλυνσης των συνέπειων της πανδημίας για τις επιχειρήσεις.

Τόσο ο πρόεδρος κ. Θανάσης Μπίρλης, όσο και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου έχουν πραγματοποιήσει από την αρχή της πανδημίας πλήθος θεσμικών επαφών στις οποίες παρουσιάζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, ζητώντας αποτελεσματικές λύσεις για την επίλυση τους. Μέχρι στιγμής η ηγεσία του ΕΣΗ έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις τόσο σε τοπικό επίπεδο, με τον Δήμαρχο, αλλά τόσο σε επιχειρηματικό, με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, με τα στελέχη του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, με ενεργή συμμετοχή σε τηλεδιασκέψεις της ομοσπονδίας και της συνομοσπονδίας Εμπόρων και με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες των αρμόδιων υπουργείων.

Πληθώρα παρεμβάσεων έχουν πραγματοποιηθεί επίσης από τους επαγγελματίες της πόλης σε ημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές, με τους κ. Μπίρλη, Ζαζά, Φασόη, Λασιθιωτάκη και άλλους επιχειρηματίες να παρεμβαίνουν διαρκώς στα media εκφράζοντας τις θέσεις του εμπορικού κόσμου της πόλης.

Όπως επισημαίνουν από την διοίκηση του Ε.Σ.Η, «γίνονται διαρκείς προσπάθειες για να βοηθηθούν οι επαγγελματίες – και ειδικά εκείνοι του κλάδου της εστίασης-, οι οποίοι έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από την πανδημία». Μάλιστα, ήδη σχεδιάζονται οι δράσεις για την περίοδο μετά την καραντίνα, με τον Ε.Σ.Η να διοργανώνει σημαντικές εκδηλώσεις που θα ενισχύσουν την εμπορική κίνηση στην Ηλιούπολη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ