Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κινητοποίηση Κατά Της Αναστολής Λειτουργίας Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης Στις 3 Φεβρουαρίου

Κλιμάκωση των κινητοποίησεων με μαζική συμμετοχή πολιτών που βλέπουν τα ραντεβού τους να ακυρώνονται.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κινητοποίηση Κατά Της Αναστολής Λειτουργίας Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης Στις 3 Φεβρουαρίου

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους φορείς, σωματεία και συλλογικότητες πολιτών στην Ηλιούπολη με αφορμή την μαζική ακύρωση ραντεβού των ασφαλισμένων στο τοπικό κέντρο υγείας.

Όπως είχε δημοσιεύσει πριν μια εβδομάδα το ilioupolinews.gr, η τοπική κοινωνία αντιδρά έντονα για το γεγονός πως το κέντρο υγείας Ηλιούπολης έχει μετατραπεί -σχεδόν αποκλειστικά- σε κέντρο εμβολιασμού, με εκατοντάδες ασφαλισμένους να βλέπουν τα ραντεβού τους να ακυρώνονται. Στο πλευρό των πολιτών βρίσκονται δημοτικές παρατάξεις της πόλης, όπως η Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία ανέδειξε το θέμα και ξεκίνησε τις κινητοποιήσεις, αλλά και η Μαχόμενη Ηλιούπολη, που με τη σειρά της ζητά την πλήρη επαναλειτουργία του κέντρου υγείας της περιοχής. Τη στήριξη της στην κινητοποίηση εκφράζει και η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη.

Φορείς, παρατάξεις και πολίτες έχουν ανανεώσει το «ραντεβού» τους για τις 3 Φεβρουαρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί εκ νέου κινητοποίηση, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κέντρο υγείας της πόλης.

Το ακόλουθο κάλεσμα υπογράφει πληθώρα συλλογικοτήτων και φορέων της Ηλιούπολης, γεγονός που αποδεικνύει τη μαζικότητα του αιτήματος.

143482317 222470882810700 95513152374568903 o Κινητοποίηση Κατά Της Αναστολής Λειτουργίας Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης Στις 3 Φεβρουαρίου

Τέλος, υπάρχει προ εβδομάδων αίτημα για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο εκ μέρους της λαϊκής συσπείρωσης Ηλιούπολης, ώστε να συζητηθεί το σημαντικό αυτό ζήτημα. Ωστόσο, φαίνεται πως το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό, καθώς το δημοτικό συμβούλιο δεν συνήλθε ούτε καν σε τακτική συνεδρίαση για τον μήνα Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ