Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αντιδράσεις Για Την Αποκλειστική Μετατροπή Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης Σε Κέντρο Εμβολιασμού

Έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και αλλεπάλληλες ανακοινώσεις από παρατάξεις και φορείς της πόλης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αντιδράσεις Για Την Αποκλειστική Μετατροπή Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης Σε Κέντρο Εμβολιασμού

Αντιδράσεις από παρατάξεις, συλλογικότητες και πολίτες έχει ξεσηκώσει η αποκλειστική μετατροπή του τοπικού κέντρου υγείας σε κέντρο εμβοιασμού κατα του COVID-19.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα ραντεβού που έχουν κλείσει εδώ και καιρό πολίτες στο κέντρο υγείας Ηλιούπολης έχουν αναβληθεί και έχουν μεταφερθεί σε άγνωστο χρονικό ορίζοντα στο μέλλον, καθώς οι εγκαταστάσεις θα χρησιμοποιηθούν ως εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορωνοϊού.

Πρώτη ανέδειξε το θέμα η δημοτική παράταξη «λαϊκή συσπείρωση Ηλιούπολης» η οποία σε ανακοίνωση της ζητούσε «να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε ενέργεια, αναστολής της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας στην πόλη, μετατρέποντάς το αποκλειστικά σε Κέντρο Εμβολιασμού του Covid 19, από την μεριά της κυβέρνησης και του υπ. Υγείας».

Μάλιστα η παράταξη του ΚΚΕ πραγματοποίησε κινητοποίηση έξω από το κτίριο του κέντρου υγείας την προηγούμενη Παρασκευή (15/1) με αρκετά μεγάλη συμμετοχή. Επίσης, η παράταξη της κ. Τσατσούλη ζήτησε τη σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να συζητηθεί το κρίσιμο αυτό ζήτημα για την τοπική δημόσια υγεία.

Από τις παρατάξεις του Δήμου ανακοίνωση εξέδωσε και η Μαχόμενη Ηλιούπολη, η οποία απαιτεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του τοπικού κέντρου υγείας, ζητώντας:

  • Να λειτουργήσει κανονικά το Κέντρο Υγείας «ΙΚΑ», με τα ραντεβού με τους γιατρούς που ήδη υπάρχουν.
  • Να προσληφθούν άμεσα και νέες ειδικότητες γιατρών και υγειονομικού προσωπικού. 
  • Να φτιαχτεί η ειδική μονάδα με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον εμβολιασμό covid -19. Να προσληφθούν γιατροί και προσωπικό για τον εμβολιασμό.

Τέλος, εκτός από τις παρατάξεις, σχετικές ανακοινώσεις κατά της αποκλειστικής μετατροπής του κέντρου υγείας σε εμβολιαστικό κέντρο έχουν εκδώσει ο πολιτιστικός σύλλογος «Άγγελος Σικελιανός» και ο «σύλλογος γυναικών Ηλιούπολης»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Αντιδράσεις Για Την Αποκλειστική Μετατροπή Του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης Σε Κέντρο Εμβολιασμού
  1. Ο/Η Μπιτσικα Ελισσαβετ λέει:

    Το κέντρο υγείας Ηλιουπολης τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστει.

    .Δενυπαρχουν ραντεβού για πολλές ειδικοτητες(πχ ενδοκρινολογος).Όσα ραντεβού κλείνονται είναι για διάστημα ενός ή δυο μηνών.Εχουν μείνει κάποιοι γιατροί,οι οποίοι είναι κοντά στην σύνταξη,δεν δίνουν καμια σημασία στους ασθενείς,δεν εξετάζουν κανένα,δεν σηκώνονται από την καρέκλα τους.Και τώρα σταματούν και αυτοί.Εμεις συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε.ΓΙΑΤΙ;

  2. Ο/Η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ λέει:

    Όταν έχεις δήμαρχο που δεν υπολογίζει κανένας στην ελλάδα αυτό συμβαίνει δυστυχως.
    νομίζαμε οτι ο βαλασόπουλος ειναι ο χειρότερος. ε δεν ηταν τελικα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ