Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηχηρό Μήνυμα Κατά Της Σεξουαλικής Βίας Από Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηχηρό Μήνυμα Κατά Της Σεξουαλικής Βίας Από Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Το δικό του μήνυμα κατά της σεξουαλικής βίας δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, με αφορμή τις αποκαλύψεις που έφερε στο φως η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

«Θέλω δημόσια να εκφράσω τον θαυμασμό μου προς την Σοφία Μπεκατώρου για την θαρραλέα της επιλογή, να μιλήσει για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη καθώς την απογοήτευση μου για τον τρόπο με τον οποίο η Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐαςανταποκρίθηκε σε αυτό το γεγονός. Η σεξουαλική βία δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή ποτέ και πουθενά! Είναι ώρα να συζητήσουμε ανοιχτά για αυτά τα θέματα και να ορθώσουμε ένα τοίχος απέναντι στις νοοτροπίες, που αντί να κατακρίνουν τον θύτη, εστιάζουν στο θύμα», ανέφερε στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, συμπληρώνοντας: «Σας καλώ να δώσουμε τέλος σε αυτές τις νοοτροπίες που επιτρέπουν την κάθε είδους εκμετάλλευση ανθρώπων, από αυτούς που κατέχουν θέση ισχύος».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ