Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Nέα, Συγκριτική Μελέτη Για Το Μοντέλο Χρηματοδότησης Των LED Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Nέα, Συγκριτική Μελέτη Για Το Μοντέλο Χρηματοδότησης Των LED Στην Ηλιούπολη

Μια νέα μελέτη σχεδιάζει η δημοτική αρχή στην Ηλιούπολη με αφορμή την αναβάθμιση του οδοφωτισμού.

Όπως μαρτυρά η αναμόρφωση του προϋπολογισμού που θα έρθει προς ψήφιση στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, η δημοτική αρχή προσανατολίζεται στη διεξαγωγή συγκριτικής μελέτης που θα γνωμοδοτήσει για το επωφελέστερο μοντέλο χρηματοδότησης για την αναβάθμιση του οδοφωτισμού στην πόλη.

Η κίνηση αυτή ήλθε μετά τις σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης σχετικά με το μοντέλο χρηματοδότησης που ενέκρινε πριν λίγες εβδομάδες η δημοτική αρχή. Δύο εκ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, είχαν ζητήσει -μεταξύ άλλων- να εκπονηθεί συγκριτική μελέτη προκειμένου να υπάρχει επίσημο πόρισμα για το μοντέλο αναβάθμισης των LED, κάτι που όπως φαίνεται η δημοτική αρχή κάνει πράξη.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες, αιρετοί της αντιπολίτευσης είναι επιφυλακτικοί ως προς αυτή την κίνηση, καθώς όπως αναφέρουν «θα πρέπει η μελέτη να γίνει από ανεξάρτητο φορέα, όπως π.χ ένα πανεπιστήμιο», εκφράζοντας εμμέσως τις ανησυχίες τους για την ανάθεση της εν λόγω μελέτης σε ιδιώτη μελετητή.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης με αυτή την κίνηση δείχνει πως θέλει να δημιουργήσει συναινέσεις για το ζήτημα του οδοφωτισμού, λαμβάνοντας υπόψιν του το αίτημα της αντιπολίτευσης για εκπόνηση συγκριτικής μελέτης. Η εν λόγω μελέτη θα κοστίσει 7.500 ευρώ.

__________________________________________________

Διαβάστε όλη την αρθρογραφία & τα ρεπορτάζ γύρω από το ζήτημα των LED, εδώ
Διαβάστε την άποψη του Δημάρχου & δημοτικής αρχής, εδώ.
Διαβάστε τις απόψεις της αντιπολίτευσης, εδώ.
Διαβάστε την άποψη του Σωματείου Εργαζομένων, εδώ.
Διαβάστε το ρεπορτάζ από το επίμαχο δημοτικό συμβούλιο, εδώ

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ