Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Ξεκίνησε Τη Λειτουργία Του Το Γραφείο Ενημέρωσης Για Τη Διανομή Φυσικού Αερίου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ξεκίνησε Τη Λειτουργία Του Το Γραφείο Ενημέρωσης Για Τη Διανομή Φυσικού Αερίου

Και επίσημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το γραφείο ενημέρωσης πολιτών σχετικά με το δίκτυο διανομής αερίου στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για μια κοινή πρωτοβουλία του Δήμου Ηλιούπολης και της εταιρείας διανομής αερίου Αττικής, προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της επέκτασης του δικτύου διανομής στην πόλη τους και να αιτηθούν σύνδεση της κατοικίας τους με αυτό.

Το γραφείο θα λειτουργεί, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, δίπλα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μάλιστα ο Δήμος έχει σχεδιάσει 2 «ημερίδες» ενημέρωσης με έμπειρα στελέχη της εταιρείας διανομής αερίου προκειμένου να ενημερώσουν όλους τους ενδιαφερόμενους. Η πρώτη διεξήχθη στις 21/7 και η δεύτερη θα διεξαχθεί στον χώρο του Δημαρχείου στις 28/7.

Οι κάτοικοι της Ηλιούπολης που ενδιαφέρονται για σύνδεση στο δίκτυο διανομής αερίου, μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής, στον σύνδεσμο: https://forms.gle/UhKcNEU2zYz1xTaq8

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9970012 και email: fysikoaerio@ilioupoli.gr

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ