Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ξεκίνησε Η Κατασκευή Δικτύου Φυσικού Αερίου Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ξεκίνησε Η Κατασκευή Δικτύου Φυσικού Αερίου Στην Ηλιούπολη

Την εγκατάσταση των πρώτων νέων 1.500 μέτρων αγωγών αερίου στην Ηλιούπολη ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης.

Οι πρώτοι αγωγοί τοποθετήθηκαν στην περιοχή Κάτω Ηλιούπολης, αλλά και της Άνω Ηλιούπολης και της Αγίας Μαρίνας, ενώ η διεύρυνση του δικτύου θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, η οποία μετά από εκτενή προγραμματισμό και σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής αερίου Αττικής, συγκέντρωσε αιτήσεις ενδιαφέροντος από δημότες και κατοίκους και προχώρησε στην υλοποίηση του πολύ σημαντικού έργου.

Μάλιστα, σύντομα, θα λειτουργήσει στο Δημαρχείο γραφείο ενημέρωσης και εξυπηρέτησης πολιτών για το αέριο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της Ηλιούπολης, που επιθυμούν να συνδεθούν με το φυσικό αέριο. Το γραφείο θα βρίσκεται δίπλα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9970012 και email: fysikoaerio@ilioupoli.gr

Δράση Ενημέρωσης Στις 21 & 28 Ιουλίου

Όπως ανακοινώθηκε, την προσεχή Τετάρτη 21/7/2021 και την μεθεπόμενη επίσης Τετάρτη 28/7/2021, από 10:00 μέχρι 14:00, στελέχη της εταιρείας διανομής αερίου Αττικής θα βρίσκονται στο Δημαρχείο και θα παρέχουν πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους για την διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, την ανάπτυξη νέου δικτύου στις περιοχές του Δήμου, τις χρήσεις και τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου.

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων, το site του Δήμου θα εμπλουτιστεί σύντομα με ειδικό τομέα ενημέρωσης των πολιτών για το Φυσικό Αέριο, όπου θα υπάρχει πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τις διαδικασίες σύνδεσης, με «Συχνές Ερωτήσεις-Απαντήσεις (FAQ) και υποδείγματα αιτήσεων.

Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι μπορούν να αιτηθούν σύνδεση της γειτονιάς τους στο δίκτυο διανομής αερίου, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ξεκίνησε Η Κατασκευή Δικτύου Φυσικού Αερίου Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    Καλημέρα σας.
    Είμαι δημότης Ηλιούπολης και συγκεκριμένα στην οδό Πιερίων. Στην εν λόγω οδό γίνονται έργα Φυσικού Αερίου. Επειδή παρακολουθώ τη διαδικασία, θα ήθελα να θέσω ορισμένα ερωτήματα που έχουν προκύψει:
    1. Το συνεργείο που εργάζεται στην περιοχή απαρτίζεται κυρίως από αλλοδαπούς εργάτες. Έχει εξασφαλιστεί ότι έχουν την απαραίτητη εξειδίκευση για ένα τέτοιο έργο το οποίο λόγω της φύσης του μπορεί να καταστεί δυνητικά επικίνδυνο?
    2. Ποιο είναι το όνομα της εταιρίας που ανέλαβε το εν λόγω έργο ώστε να απευθυνθούμε σε περίπτωση που χριεαστεί?
    3. Λόγω του ότι βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και η σκόνη είναι αφόρητη, πότε προβλέπεται να γίνει η αποκατάσταση του οδοστρώματος? Θα γίνει άμεσα ή θα πρέπει να γίνουν άλλες διαδικασίες για εξεύρεση άλλης εταιρίας?

    Με εκτίμηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ