Facebook Pixel

Δημοτικα

Ψυρρόπουλος: «Συκοφαντικά Τα Δημοσιεύματα Περί Ρευματοκλοπής» – Έρχονται Μηνύσεις & Αγωγές

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ψυρρόπουλος: «Συκοφαντικά Τα Δημοσιεύματα Περί Ρευματοκλοπής» – Έρχονται Μηνύσεις & Αγωγές

Σαφείς απαντήσεις για όσα έχουν γραφτεί εδώ και λίγες εβδομάδες στο διαδίκτυο περί ρευματοκλοπής από υποψήφιο Δήμαρχο στην Ηλιούπολη δίνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο κ. Ψυρρόπουλος με μια εκτενή ανακοίνωσή του δίνει σαφή μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα «συκοφαντικα», ενώ εκφράζει την πρόθεση του να κινηθεί νομικά με μηνύσεις και αγωγές κατά των υπευθύνων. «Η λάσπη σε εμένα προσωπικά και σε όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους που μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχουν και επιχειρήσεις στην πόλη, πρέπει να σταματήσει και να απευθυνθούμε στη Δικαιοσύνη και στον αρμόδιο Εισαγγελέα», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση.

«Προσωπικά δεν έχω λάβει ποτέ μέχρι σήμερα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ και ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ, όπως συκοφαντικά αναπαράγεται», συμπληρώνει ο κ. Ψυρρόπουλος, ο οποίος προσθέτει: «Ό,τι και να κάνουν κάποιοι, ακόμη και εμμονικά κινούμενοι, δεν μπορούν να σταματήσουν το ρεύμα της καθαρότητας και της αλλαγής!».

Υπενθυμίζεται πως με αφορμή τα δημοσιεύματα, το ilioupolinews.gr είχε αποστείλει επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλου του ΔΕΔΔΗΕ, ζητώντας απαντήσεις για τις καταγγελίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να λάβει ποτέ απάντηση στο αίτημα.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ψυρρόπουλος: «Συκοφαντικά Τα Δημοσιεύματα Περί Ρευματοκλοπής» – Έρχονται Μηνύσεις & Αγωγές
  1. Ο/Η τσίρος; λέει:

    Τα δημοσιεύματα γράφουν αόριστα για υποψήφιο Δήμαρχο. Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι είναι καμιά δεκαριά. Εσείς ειδικά, γιατί θιχτήκατε κ. Ψυρρόπουλε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ