Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ερωτήματα Προς Τον ΔΕΔΔΗΕ Για Την Καταγγελία Ρευματοκλοπής Από Υποψήφιο Δήμαρχο Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ερωτήματα Προς Τον ΔΕΔΔΗΕ Για Την Καταγγελία Ρευματοκλοπής Από Υποψήφιο Δήμαρχο Στην Ηλιούπολη

Μια σειρά από ερωτήματα προς τον ΔΕΔΔΗΕ απευθύνουν το ilioupolinews.gr και η εφημερίδα «Ηλιοτυπία» αναφορικά με την καταγγελία για ρευματοκλοπή σε επιχειρήσεις υποψηφίου Δημάρχου της Ηλιούπολης.

Στην επιστολή που απεστάλη στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΔΔΗΕ, το ilioupolinews ζητά την επιβεβαίωση ή διάψευση της είδησης που κυκλοφόρησε, καθώς και τα στοιχεία του δράστη σε περίπτωση που η καταγγελία ευσταθεί. Πιο συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει τα εξής:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΔΔΗΕ Ερωτήματα Προς Τον ΔΕΔΔΗΕ Για Την Καταγγελία Ρευματοκλοπής Από Υποψήφιο Δήμαρχο Στην Ηλιούπολη

Αραμπατζής: Να Πέσει Φως Στην Υπόθεση

Λίγα 24ωρα πριν, είχε προηγηθεί η δημόσια παρέμβαση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» κ. Αραμπατζή, ο οποίος έπαιρνε αποστασεις από τις καταγγελίες και ζητούσε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης. «Ο κ. Αραμπατζής, προκειμένου να μην υπάρχουν «σκιές» και αμφιβολίες καλεί το τοπικό μέσο εφόσον φυσικά το δημοσίευμα είναι αληθές να δοθούν τα στοιχεία στη δημοσιότητα και επιπλέον καλεί όλους τους υποψηφίους δημάρχους να τοποθετηθούν για το συμβάν με ανάλογο τρόπο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ερωτήματα Προς Τον ΔΕΔΔΗΕ Για Την Καταγγελία Ρευματοκλοπής Από Υποψήφιο Δήμαρχο Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η tsiros λέει:

    Όταν ο ΔΕΔΔΗΕ στέλνει γερανό και κόβει το ρεύμα σε όσους δεν έχουν να το πληρώσουν, μπροστά σε όλη τη γειτονιά, εκεί δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα?
    Μόνο όταν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα υπάρχουν προσωπικά δεδομένα? Και μάλιστα για πρόσωπα τα οποία, αν αποκτήσουν δημόσιο βήμα, θα ορίζουν τις τύχες μας. Αυτούς θέλουμε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ