Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αραμπατζής: «Να Πέσει Φως Στην Καταγγελία Για Ρευματοκλοπή Από Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αραμπατζής: «Να Πέσει Φως Στην Καταγγελία Για Ρευματοκλοπή Από Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης»

Σαφείς αποστάσεις από την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες παίρνει ο Γαβριήλ Αραμπατζής, ζητώντας δημόσια απαντήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες, δημοσίευμα του notia.gr έκανε λόγο για υπόθεση ρευματοκλοπής σε τοπικές επιχειρήσεις ενός υποψηφίου Δημάρχου στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κλιμάκιο του ΔΕΔΔΗΕ φαίνεται πως εντόπισε την ρευματοκλοπή ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες για σχηματισμό δικογραφίας και παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

Σε ανάρτησή της, η παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω» ξεκαθαρίζει πως ο κύριος Αραμπατζής δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση, ζητώντας ωστόσο από το μέσο που δημοσίευσε την καταγγελία να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία. «Ο κ. Αραμπατζής, προκειμένου να μην υπάρχουν «σκιές» και αμφιβολίες καλεί το τοπικό μέσο εφόσον φυσικά το δημοσίευμα είναι αληθές να δοθούν τα στοιχεία στη δημοσιότητα και επιπλέον καλεί όλους τους υποψηφίους δημάρχους να τοποθετηθούν για το συμβάν με ανάλογο τρόπο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ