Facebook Pixel

Αθλητικα

Δυνατή Δοκιμασία Για Την Ηλιούπολη Απέναντι Στον Ολυμπιακό Β’

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δυνατή Δοκιμασία Για Την Ηλιούπολη Απέναντι Στον Ολυμπιακό Β’

Ένα άκρως ενδιαφέρον ματς θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στην Ηλιούπολη, όπου τη τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Β’ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Betsson Superleague 2.

Oι παίκτες του Νίκου Παντέλη προέρχονται από δύο σερί νίκες επί της ΑΕΚ Β’ και επί του Ηροδότου, ελπίζοντας σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα που θα βάλει γερές βάσεις για την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ η ψυχολογία είναι εξαιρετικά καλή. Οι κυανέρυθροι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με τον Νίκο Παντέλη να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός B’ την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ οι Πειραιώτες θα έλθουν στην Ηλιούπολη με νέο προπονητή, καθώς ο Αριέλ Ιμπαγάσα ανέλαβε εκ νέου την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 8/4 και ώρα 16:00 στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά και από την ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ