Facebook Pixel

Αθλητικα

Muriel & Περιστερίδης Λύγισαν Τον Ολυμπιακό Β’ Και Χάρισαν Πολύτιμο Τρίποντο Στην Ηλιούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κεφαλιά-κεραυνό στο 41ο λεπτό, ο κολομβιανός σέντερ-μπάκ Χουάν Μουριέλ χάρησε τη νίκη στην Ηλιούπολη επί του Ολυμπιακού Β’

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Muriel & Περιστερίδης Λύγισαν Τον Ολυμπιακό Β’ Και Χάρισαν Πολύτιμο Τρίποντο Στην Ηλιούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μια σπουδαία νίκη πανηγυρίζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ηλιούπολη, με την ομάδα να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον στόχο της φετινής σεζόν που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Η Ηλιούπολη επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Β’ στο Α’ δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης, φτάνοντας τους 29 βαθμούς και κατέχοντας μια ασφαλή θέση στη μέση της βαθμολογίας 11 αγωνιστικές πριν το φινάλε της Superleague 2. Σκορερ για τον «Ήλιο» ο πολύπειρος αμυντικός Χουάν Μουριέλ, ο οποίος χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του με άπιαστη κεφαλιά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, μετά από κόρνερ του Δημητριάδη.

Πρωταγωνιστής Ο Περιστερίδης

Oι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας ευκαιρίες, ωστόσο ο Περιστερίδης είπε «όχι» σε 4 τετ-α-τετ των Πειραιωτών, αποσοβώντας τον κίνδυνο για την εστία του. Ο έμπειρος πορτιέρο έχει μια καταπληκτική χρονιά με την Ηλιούπολη, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε επίπεδο «Superleague», έχοντας καίρες παρεμβάσεις σε πολλά κρίσιμα παιχνίδια με την ομάδα του. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 78, ωστόσο η κεφαλιά του Αποστολόπουλου χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Περιστερίδη, με το 1-0 να ειναι το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τις σπουδαίοτερες φάσεις του παιχνιδιού:

YouTube video

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ